Vanuit 't bruisende Pinneroo!
Door: Moon
Blijf op de hoogte en volg Ramona
17 Mei 2005 | Australië, Sydney
Goed de pinksterdagen doorgekomen? Pinkpop bij Minli gevierd? Heb 't zo gemist he... echt waar... bijna elke minuut van de dag aan gedacht!
Dit komt waarschijnlijk omdat Pinneroo zo levendig is uhum.. niet dus! Het dorp heeft meer muizen dan mensen! Er is hier serieus een muizenplaag... en het inwoneraantal telt slechts 600 mensen!!!
Er zijn twee pubs, een supermarkt, kerk, basisschool, camping... hmm.. dat was het denk ik haha! Eigenlijk ook wel grappig om dit ook eens mee te maken, maar stiekum verveel ik me toch ook wel eens! Heb daarom een schetsboek gekocht en ben aan het tekenen geslagen... jullie zien de resultaten als ik thuis ben! Verder lees ik... ga ik films kijken op iemand's laptop op de camping... en is het hoogtepunt van de dag... de Australische Big Brother!!!
Het gaat momenteel niet denderend in de potato-business... en heb de meeste dagen maar 4 of 5 uurtjes gewerkt! Schiet niet echt op dus.. dat geld verdienen! Morgen schijnt een drukkere dag te worden (jippie), maar dit houdt dan wel in dat we om 6 uur al moeten beginnen... dus 5 uur opstaan?!! Verder werk ik nu samen met een vrouw uit Fiji, die echt super lachen is! Zo wordt zelfs 'potatoes grading' nog leuk! Nou ja leuk?? Minder erg! haha
Woon samen met twee engelse en twee duitse meiden. Allemaal wel aardig, maar niet het toppunt van gezelligheid. Het huis is heel ruim en je zou er echt wel wat van kunnen maken! We hebben een eigen keuken, badkamer, woonkamer met kachel en TV, 4 slaapkamers, tuin... maar helaas ruikt t allemaal niet zo fris en ziet het er niet meer zo aantrekkelijk uit!
Mijn eerste avond in Pinneroo was wel erg spectaculair... brandalarm! Weet je wel zoals in NL op de eerste maandag van de maand om 12uur! Stond er een huis in de fik! Wij als ramptoeristen (erg he) met z'n allen kijken! Woonde een oud mannetje, die er gelukkig al uit was.
Moet mijn verhaal weer afronden... iemand anders heeft nu recht op de computer! Tot de volgende keer!
Liefs, Moon
Ps: Ik ben trouwens met Janneke naar Alice Springs geweest, heel gezellie! Dit kon ik niet eerder vertellen, omdat Janneke's vriendje Wouter dacht dat ze nog in Melbourne nt werken was! Ze heeft hem verrast en is nu al terug in NL! Gaaf he?! Sorry Ralf... geen verrassingen van mij meer!
19 Mei 2005 - 07:32
Lilian Koetje:
Ha Ramona het is niet te geloven wat je allemaal meemaakt. En het is nu dus echt definitief onze Jeanine komt eraan. Samen door Australië reizen Fam. Gelissen bezoeken. We zijn een beetje jaloers aant worden hier in het koude Nederland. Veel plezier en take care.
Groetjes van de koetjes. -
27 Mei 2005 - 09:30
Gon:
He Moontje, nog steeds in de potato business? Ik heb dat ook altijd iets voor jou gevonden, haha! Hier is t nu eindelijk ook lekker weer, 30 graden. Maar heb tentamens dus van mij mag t weer minder. Verder heb ik eigenlijk niks nieuws te vertellen aangezien ik alleen maar boven m'n boeken gehangen heb afgelopen week! Tot snel en doe de muizen de groeten! Dikke knuffel Gon -
31 Mei 2005 - 01:59
Kitty:
maar weer even een berichtje van mij. dus janneke is alweer in t kikkerlandje?! wanneer is t tijd voor jou moon? ik ben nu op t vliegveld van Hong kong.. voel me zwaar sip... mnm mooie reis in Oz is over, helaas pindakaas, maar wel onwijs mooie herinneringen. nu onderweg naar thailand, daar nog 4 weekjes doorbrengen (niet verkeerd toch?! :) ) en dan 23 juni home sweet home. hoop dat je t naar je zin hebt! maar dat zal wel, zo te lezen. spreek je gauw. xxx Kit -
01 Juni 2005 - 10:58
Janneke:
Hey Moon!
Klaar met de aardappels? Ik ben nu lekker in Amsterdam! Chill! Hahaha. Als ik het goed heb komt Janine vandaag, echt gaaf voor je.Dus ik wil jullie bij deze nog heeeel veel plezier toewensen!!!
liefs Janneke -
01 Juni 2005 - 13:18
Chantalle:
He Ramoon! How 're things hangin? Hier is alles wel ok. We hebben EINDELIJK wat zon gehad, en terwijl velen klaagden over het te warme weer, heb ik heerlijk genoten. Anyhoe, ik hoop dat alles daar paletti is. Heb een vraagje, een vriend van me is bezig met het plannen van zijn reis to Oz, en nu kan ik hem geen antwoord geven op de vraag wat een auto ongeveer kost... mad_dutchess@hotmail.com is mijn emailadres..voor het gemak. Alvast bedankt en veel plezier. KUS chantalle