Gratis naar Aus Open!
Door: Moon
Blijf op de hoogte en volg Ramona
29 Januari 2005 | Australië, Melbourne
Alles goed met jullie? Sneeuw hoorde ik?! Die zal ik niet echt missen... carnaval wel! Drinken jullie ook maar een paar malibu-colaatjes voor mij!
Ben afgelopen week tussen t werken door, nog naar het tennis geweest! Had maandag vrij, dus ging ook maar eens proberen gratis binnen te komen, zoals een groep Nederlanders hier vrijwel elke dag deed.
Peter-Paul&co fixten wel ff ground-passen om binnen te komen. Ze vragen mensen die naar huis gaan gewoon netjes om hun kaartje. Hier kun je alleen mee naar binnen als die mensen zich uitgescanned hebben en dat hadden ze niet... dus moesten wel nog ff een onzin-verhaaltje vertellen.. maar toen waren binnen!
Vervolgens ff naar een Nederlandse jongen die voor de junioren speelde gaan kijken... en toen had Peter-Paul weer een kaartje voor het Rod Laver(de tennis arena) gefixt en heb ik nog best lang live naar Nadal-Hewitt zitten kijken. Foto's volgen! Ik had een silver-pass en wilde op mn plaats gaan zitten, werd ik vreemd aangekeken door de stropdassen haha! 'Zit jij wel hier?' Het waren 4 stoelen van een en hetzelfde bedrijf... dus daar konden eigenlijk geen vreemden zitten, dus wel haha! (Voor de late-snapperts: had kaartje van hun collega gekregen, die naar huis ging)
Daarna hebben we Williams-Molek op een groot scherm gekeken... en tegen het einde stond ik klaar om een kaartje te fixen voor de volgende wedstrijd. Alles was uitgelopen, dus het was al vrij laat.. 23u of zo. Wouter had al snel een silver-pass gescoord... dus moest ik m ff snel overtreffen om een gold-pass te scoren... en gelukt! Coria-Nalbandian gezien! Mn buurvrouw gaf me ook haar pass en zo kwam janneke om 00.30u na haar werk ook nog.
De tennisarena liep steeds leger. Het was echt muisstil.. en wij hadden de grootste lol! Schreeuwde bijvoorbeeld 'pannenkoeken' en dan galmde dat door die arena haha... geen mens die het verstaat, mja.. das juist t grappige! Janneke zette 'Hooge Mierde' in, dus heb ik ook regelmatig 'Landgraaf' geschreeuwd. Een jongen uit Groningen, die ook z'n plaatsnaam schreeuwde... kreeg meteen een smsje van zn vader dat het luid en duidelijk te horen was... Mja jullie zullen het helaas niet gezien hebben, wel?
Hoorde net wel van iemand (Roel Bouten) dat hij bij Krajicek een Landgraaf-sjaal had gezien.. haha dat was ik dus!!! Het was dan wel zo'n luchtworst waar ik zelf Landgraaf op geschreven had... maar mn doel bereikt!
Naast tennis, heb ik elke avond gewerkt en na t werken veel te lang gekletst of gebiljart in het hostel... en dan is het laat en dan denk ik... mooie tijd om NL te bellen... waardoor ik dan gemiddeld 6u 's ochtends naar bed ging! Beetje balen de dag erna.. als je na t ontbijt alweer moet gaan werken (16.15u).
Vandaag voor het laatst gewerkt en uitbetaald gekregen. Ze waren helemaal niet kwaad dat ik wegging.. en ik kan gewoon weer terugkomen... daar rekenen ze zelfs op, relaxed!
Morgen vlieg ik om 19.30 naar Nieuw Zeeland, waar Ralf dan dinsdag om 12.00 aankomt!!!!!!!!!
Tot de volgende keer! -x-
30 Januari 2005 - 11:11
Gon:
He die Moon, echt mooi al die verhalen over de Aus open. M'n moeder was bij Jose en die vroeg zich inderdaad al af of je wel aan je nachtrust toe kwam. Ik vind t echt super voor je dat je Ralf over 2 daagjes weer ziet! Terwijl wij hier aan t hossen zijn en de polonaise lopen, zit jij lekker in de zon met Ralf, raar joh! Geniet er maar goed van en tot snel,
kus Gon