Road Trip... en veel meer!
Door: Moon
Blijf op de hoogte en volg Ramona
16 Maart 2005 | Australië, Adelaide
Hier een berichtje vanuit huize Gelissen in Adelaide! Ja,ja.. plannen kunnen snel veranderen.
Maar goed, zal bij het begin beginnen! Ik ben op die woensdag (of was t dinsdag) naar de Street Parade geweest. Helemaal super.. straat afgezet midden in het centrum van Melbourne.. en daar kwamen dan Formule1 auto's doorheen racen! Foto's en filmpjes gemaakt!
Donderdag ben ik dan naar het Albert Parc geweest, waar de echte Grand Prix op zondag plaats zou vinden. Was wel leuk om te zien; hele oude race-auto's en natuurlijk ook een paar races. Maar op zich toch niet echt iets voor mij!
Ooow... sorry moet mijn verhaal nu al afronden. Zit namelijk ondertussen gezellig met Jos en Luise Gelissen te kletsen en ze nemen me nu mee uit eten! Erg luxe voor een backpacker dus! Zal binnenkort een uitgebreide update geven en nu ff in het kort vertellen waarom ik al in Adelaide ben!
Werken bij Alpino beviel niet echt en wilde daarom fruit gaan verpakken. Had een baantje gevonden in Mildura. Dat bleek dichter bij Adelaide dan bij Melbourne te liggen en daarom besloot ik eerst over de Great Ocean Road naar Adelaide te gaan. Onze Roadtrip!!! Huurde met 3 andere meiden een auto en gingen vierde dagen op pad. Hier kan ik een heel boek over schrijven.. vooral over de Duitse ramp die we aan boord hadden haha. Met dat Duitse meisje zou ik samen gaan fruit inpakken... toch maar niet dus. Kan misschien weer bij Captain Cook op het cruiseschip gaan werken.. ff afwachten. Morgen ga ik met Engels en Nederlands meisje van mijn Road Trip 3 dagen naar Kangeroo Island!
Dit was een veel te kort verslag... maar er komt snel meer... Zie het maar als de achterkant van een boek! Even weten waar het over gaat... zonder spannende details haha!
Tot snel... ga eten jummie!
Ps: Familie Koetje, bedankt voor het adres van jullie Aussie vrienden! Ben met open armen ontvangen!
16 Maart 2005 - 15:23
Ellen:
Ha Moon,
Wat een avonturen!! Kan het haast niet bijhouden in het drukke, haastige leven in Nederland! Denk dat ik ook maar gauw ff moet onthaasten daar, easy-going, heerlijk!! Wat gaaf trouwens dat Jeanine bij je langs komt, echt super!!
Hopelijk is je baantje op het cruiseschip gelukt en kun je daar weer ff bijtanken voor in de portemonnee!!
Have fun!
Dikke kus, El -
16 Maart 2005 - 15:47
Lilian En Henk Koetje:
Zeg dat is toch geweldig zo'n ontvangst in huize Gelissen. Jos & Louise hardstikke tof van jullie, dat vinden wij echt geweldig. Ramona bedank hun in ieder geval hartelijk voor de gastvrije ontvangst, en dan staat Jeanine er ook nog aan te komen eind mei begin juni zo ongeveer. Nou dat hopen wij ook nog eens mee te maken om bij jullie in Adalaide te komen. Geweldig Ramona knuffel ze maar eens goed van ons enne is alweer lang geleden dat we ze gezien hebben. Heel veel groetjes van ons allemaal en we wensen je nog veel plezier in het mooie en warme Australië. Succes met je baantje XXXXXX
Veel groetjes van de koetjes. -
20 Maart 2005 - 17:46
Esther:
Hey Moon! Jaja, ik blijf je volgen hoor. Al die avonturen en baantjes van je, echt geweldig! En ik vind je foto's ook leuk. Wat heb je al lang haar! Geniet INTENS!! Xx -
20 Maart 2005 - 20:15
Ka:
he moontje!!!
Echt leuk hoor, zoveel verschillende mensen ontmoeten! Echt geweldig moon! Als je plannen ze snel kunnen veranderen, houd dat in je achterhoofd dat je hier op de Caribbean altijd welkom bent!
Liefs Ka