Super gave tour..... en JACCO!!!!
Door: Moon
Blijf op de hoogte en volg Ramona
15 April 2006 | Mexico, Mexico-stad
Weer veel te vertellen! Eerst maar ff mijn shock van vanmorgen.. Ik ging werken en was mijn Front Office emails aan het lezen. Ik zag een rare email, vreemd emailadres.. mijn collega had het maar niet geopend, omdat het er verdacht uitzag. Toen ik zag dat het iets Nederlands was van Hi kon ik het toch niet laten om het te openen. En toen... tranen liepen over mijn wangen... een foto van onze nieuwe pasgeboren puppy... Jacco!!! Ohh.. ik vind het zo erg dat ik er niet bij ben snik! Maar huilen is wel weer erg overdreven.. maar kweenie.. erg moe.. gebeurde gewoon. Iedereen meteen bezorgd om me en vraagt wat er met me is haha. Ik zeg 'Kom kijken! Toen lag iedereen dubbel van het lachen! Ik huil natuurlijk niet dagelijks haha dus ze dachten dat er iets ergs was ppfff haha!
Vind het wel een beetje jammer dat hij niet Costa heet hoor pap, mam, weel! Kreeg gister smsje... nou ja 15x hetzelfde smsje :-S van Manuela: 'Weet je een leuke naam voor een puppy?' Toen heb ik samen met mijn collega, waar ik op dat moment mee in de taxi zat naar het strand in Costa Maya, bedacht dat hij Costa zou moeten heten! Maar hij heet dus Jacco. Wel ook een leuke naam hoor!
Verder gaat alles goed hier. Ben momenteel dood moe; Gister en eergisteren de klok weer een uur vooruit... Nou dat voel je wel! Ben natuurlijk weer veel in de bar geweest en minimale uurtjes geslapen. Moet toch alle nieuwe collega's leren kennen he! Vanavond is er een feestje in de Officers Bar. 'D'Party.. je moet verkleed gaan als iets dat met een D begint! Denk dat ik het lekker simpel hou en gewoon Dutch word haha! Of misschien toch DJ Moon thihi! Zal jullie in mijn volgende bericht vertellen hoe het was. Nadeel is dat alle feestjes altijd op vrijdag zijn en ik dan de dag erna heel vroeg moet werken. Normaal 6uur, nu zelfs 5.30uur ppff!
In Belize heb ik zoals ik in mijn vorige bericht zei een Cave&Jungle Tour gedaan. Nou het was echt helemaal super! Eerst met een open bus een beetje site-seeing richting de grotten. Toen een korte wandeling door de jungle en lampjes op onze hoofden en de grotten in! Echt heel erg gaaf! Af en toe moest je zo half kruipen om er door heen te komen, geweldig! Maar niet zo smal als in Australie.
Toen we uit de grotten kwamen, werd ons de vraag gesteld wie een schakel-auto kon rijden. Niet eens wetend wat me te wachten stond, zei ik natuurlijk 'I can'!!! Voor ik het wist werd er een groepje gemaakt waarvan ik de 'driver' was.. en zag ik 4wd's klaar staan. Ik twijfelde een beetje of ik het wel zag zitten.. Ik rijden.. met gasten achter in?! Maar wilde mijn twijfels niet tonen, want die gasten waren al een bijzonder geval. Ze hadden namelijk de verkeerde tour geboekt en deden nu heel iets anders dan ze eigenlijk wilde... en waren in het begin zelfs echt kwaad! Dacht heb ik weer.. leuk tourtje doen.. ben je toch nog aan het werk! En plaats die tour leider me ook nog in dezelfde groep.
Geen tijd om na te denken.. gewoon doen.. en daar ging die dan!! Helemaal geweldig.. echt zo ontzettend gaaf! Door water, door modder, over diepe kuilen heen, midden door de jungle.. onbeschrijfelijk! Op een gegeven moment draaide de auto op eens helemaal naar rechts.. en zag ik een boom op me af komen!!! Maar kon het nog corrigeren..sjoew! Was gewoon te glad in die modder! Ondertussen vonden de teleurgestelde gasten achterin het helemaal geweldig haha! We reden naar een plek waar we lunch hadden en van daaruit gingen we met een speedboot in 45min terug naar het cruiseschip. Eerst over een rivier waar we af en toe stopten.. en zo een krokodil en leguaan zagen.. toppie! Daarna de open zee in.. we vlogen over dat water.. en dat met heel wat oudjes in de tour, super lachen! Dit was echt de leukste tour die ik tot nu gedaan heb!
Zo mijn eerste week zit er al weer bijna op! Gaat toch snel he! Vind het wel jammer dat we over een week al richting Alaska gaan.. Heb nog wat meer tijd nodig om een lekker kleurtje te krijgen. Momenteel ben ik een beetje een tomaatje... beetje te enthousiast de zon in geweest haha!
Tot snel allemaal!
Liefs, Moon
Ps: Geef Jacco een dikke kus van me!!!
15 April 2006 - 08:26
Nadine:
Ahhhh wat een lief nieuw hondje ... en Jacco is ook echt een leuke naam... toppie hoor!! -
15 April 2006 - 11:29
Janneke:
Vette shit die toer, Moon!Ik ga woensdag met Niels naar Amsterdam en dan blijven we in hetzelfde hostel slapen als Jack, Hugh en Will! Heb dr zin in! Kzal ze natuurlijk allemaal de groetjes doen van jou... Nou tomaatje van me, nog heel veel plezier!
liefs Janneke -
15 April 2006 - 13:18
Cindy Heuts:
ik ga zo werken zal een dikke kus aan jacco geven. ik denk dat hij veel kusjes krijgt zo, hahahaha. en smeer je in als je gaat zonnen, helpt wel eens. hihihi. greetzzzzzzz -
15 April 2006 - 22:44
Bianca(muts):
heey moon
aaaahhhh is toch een schatje die jacco he,
hahaha nou gelukkig was je niet te moe om je verhaal weer te doen.
heb weer genoten.
de groetjes maar weer muts -
20 April 2006 - 08:56
Gonda:
He Moon,
super gaaf die tour! Dan weet je volgens mij weer waarom je het doet, niet? In Alaska zul je vast en zeker één of andere ijsberen tour kunnen doen, haha! Geniet er nog van!
Dikke knuffel Gonda
PS: CHECK JE POST IN TAMPA!!! -
22 April 2006 - 13:40
Niels:
Hey Moontje,
Leuk te lezen dat je je zo vermaakt! :-) Woensdag met Janneke in Amsterdam geweest. Was super! :-) Heb je wel gemist hoor! Je hoort wel nooit iets van me, maar ik denk wel aan je hoor! Liefs Niels
Have fun in Alaska! :-)) -
24 April 2006 - 06:09
Nien:
Hey Moontje,
Lekker weekend gehad?Nog spannende dingen meegemaakt, vast wel he in dat turbulente leventje van jou!Super meid!Hier gaattie ook goed, zit nu nog in het Land van Maas&Waal!Volgende week flink feesten in Nijmegen met Koninginnedag en het weekend erna word ik een echte biker girl haha!Drie dagen met de motor naar Duitsland!Verder ga ik alles op alles zetten om in september met jou een paar daagjes te gaan reizen, komt goed!Hou je taai, denk aan je...
Nien -
04 September 2024 - 20:43
Viyen:
JACCO is toch een van de honden voor Diezel !
heel veel plezier in Alaska
nog steeds papa niet gevonden
jammer hoor
ik volg je nog altijd
dikke knuffel van Viyen
04 September 2024 - 20:50
Brenn:
Hoi ik ben brenn nu is het 2024en ik vraag me af of je het een beetje leuk had veel zin in hè volgende verhaal en wij hebben lekker een telefoon en jij weet dat lekker niet en je weet nog niet dat je een super leuke man krijgt en ik lekker wel veel plezier je liefste zoon Brenn
ps diezel is veel leuker:)