Moon gaat cruisen!!!
Door: Moon
Blijf op de hoogte en volg Ramona
09 September 2005 | Nederland, Landgraaf
Snel,snel even een berichtje plaatsen... want over zo'n 18 uur zit ik al in het vliegtuig! Ennuhh... dit weet ik pas sinds afgelopen maandag!
Ik vlieg morgenvroeg 10.45u naar Vancouver in Canada, waar ik op een cruiseschip ga werken. Het is een schip van de Holland America Line en haar naam is Ms Veendam! Jullie kunnen het schip en de route bekijken op www.hollandamerica.com
De eerste twee weken ga ik naar Alaska... brrr... gaaf! Dan terug naar Vancouver... Seattle, Los Angelos, Panama Kanaal, Brazilië, Mexico... Caribbean!!!
Niet verkeerd he?? Maar je moet er wel wat voor over hebben, want ik ga zo'n kleine 5 maanden non-stop 7 dagen in de week werken... en wel... zo'n 12 uur per dag!!! Nooit een dagje vrij dus... das de keerzijde van het verhaal! Maar dat houdt mij zeker niet tegen!!! En als ik een paar uurtjes vrij heb, mag ik wel gewoon aan wal!
Als het goed is kom ik op 28 januari weer naar Nederland.. dus met carnaval met ik weer gewoon bij! ;-)
Vond het super om jullie (bijna)allemaal gezien te hebben... en ik vond het ook echt leuk om weer even in Nederland te zijn. Het was niet gepland dat ik alweer zo vroeg wegging, maar ik moet toch gaan werken... en aangezien ik nu weer vrijgezel ben.. kies ik voor wat avontuur!!!
Ik hoop jullie via deze site weer vanalles op de hoogte te houden... en hoop natuurlijk ook dat jullie weer vele berichtjes gaan plaatsen... en dat ik zo ook up-to-date blijf!
Tot snel!
Liefs, Moon
09 September 2005 - 15:39
Jeroen:
Keigaaf Ramona! Heb ook al op een cruiseschip gewerkt en kan je zeggen dat het fijn was. Je gaat veel moeten werken maar wat je er voor in de plaats krijgt is niet mis. Maak er het beste van!!! -
09 September 2005 - 20:45
Chantalle:
en ook deze keer blijf ik trouw je verhaaltjes lezen! veel plezier liefie! groetjes chantalle -
10 September 2005 - 08:08
Pammie:
Hé moon,
De tijd gaat snel zeg... ik wens je veel plezier en avontuur toe en ben voorzichting,
groetjes en liefs