Promotie!!!! Nou ja... soort van!
Door: Moon
Blijf op de hoogte en volg Ramona
26 September 2008 | Verenigde Staten, Bar Harbor
Vorige week was onze Corporate Guest Relations Manager aan boord om een audit van de Front Office hier te doen. Toen werd mij op eens gevraagd hoe ik er over dacht om getraind te worden tot GRM, oftewel Guest Relations Manager... Nadat ik hier enthousiast 'ja' op had geantwoord was de volgende vraag of ik het 14 October van Christianne, mijn huidige manager over wil nemen! WOW... kwam even uit de lucht vallen!
Wel werd mij verteld dat mijn volgende contract waarschijnlijk weer als GRS (Guest Relations Supervisor) zou zijn en dat dit nog geen officiele promotie is, maar een 'try-out', een tijdelijke overname.
Aangezien ik zeker wel toe ben aan een nieuwe uitdaging... daar ik toch alweer drie jaar als GRS bij Holland America Line werk... heb ik wederom 'ja' geantwoord!
Wel spannend natuurlijk! Mijn collega's zijn ook super enthousiast, dus das wel heel leuk!
Word nu dus als een hoge snelheidstrein getraind.. en volgende week ben ik al GRM! Mijn huidige manager is dan nog twee cruises aan boord om mij te coachen en mijn GRS werk over te nemen :-)
14 Oktober komt haar familie en word ze zelf ook 'gast' aan boord... dus voor eventuele vragen is ze nog steeds aanwezig... 14 Oktober komt ook een nieuwe GRS aan boord om mij te vervangen! Joanne, waar ik mijn eerste contract op de Veendam meegewerkt heb... hele leuke meid! Treurig is dat 14 Oktober Gillie ook naar huis gaat snik, snik...
Eigenlijk zou ik dus weer terug moeten verhuizen naar mijn 'kippenhok', maar de GRM-hut is lekker ruim, met 2persoons bed en zelfs een raam! haha Zo heeft het hier en daar nog wel zijn voordeeltjes :-)
Gister was er toevallig een Engine Work Shop party... dus daar heb ik maar gebruik van gemaakt om even goed te feesten en dat was zeer goed geslaagd! Al was mijn hoofd het daar vanmorgen toen de wekker om 7:15u weer ging... het daar niet zo mee eens!
Oja... over wekker gesproken... Als manager zit uitslapen er wel niet meer in, slik... dat zal wel wennen zijn... Normaal begin ik toch zeker 1 keer per week pas om 12:30 en dan ben ik altijd weer bijgetankt! maar goed... als GRM moet je op bepaalde tijdstippen ergens zijn zoals een meeting met alle (hotel)afdelingshoofden elke morgen, maar deel je verder je eigen tijd in... dus daar is ook niks mis mee.
Ik heb er in ieder geval heel veel zin in... al weet ik dat het ook best moeilijk zal zijn van tijd tot tijd... maar dat komt allemaal goed!
Ik houd jullie op de hoogte!
Liefs,
Moon
26 September 2008 - 17:38
Mir:
He Moontje,
Gaaf zeg dat je als GRM aan de slag gaat. Ik ben trots op je! :) Houd me op de hoogte hoe het gaat he!
Succes!!!
Veel liefs vanuit Seattle,
Mir -
27 September 2008 - 11:03
Rene En Jolanda:
jaja een twee persoons bed ik kan wel raden waar dat heen gaat alvast proficiat met je tijdelijke promotie captain hihihi veel lieve kusjes uit heerlen
xxxxxx gr rene en jolanda -
30 September 2008 - 18:42
Gonda:
He Moon,
Gefeliciteerd met je nieuwe functie! Klinkt erg leuk! En met Gillie en jou gaat het dus ook nog helemaal goed... Super leuk!
Rinaldo en ik zijn net terug van 2 weken Griekenland, was heerlijk! Ik zal je snel even mailen want bij mij is er ook het een en ander veranderd. Heb m'n vorige baan opgezegd en begin morgen weer bij ING.
Heel veel succes met al je trainingen en vanaf de 14e natuurlijk!
Dikke knuffel,
Gonda -
02 Oktober 2008 - 11:06
Ome Tjeu En Tante Ne:
Profiat Ramoon,ik weet zeker dat het je lukt.Alles is hier verder goed.Wij gaan een weekje naar Croatie,even lekker weg.Alles nog goed met de liefde? Nou Moon sukses met je nieuwe baan en tot schrijfs.Gtoetjes Ome Tjeu en Tante Nellie.Doei!!!!!!!!!!!!! -
24 Oktober 2008 - 14:08
Esther:
Hallooo! Ben benieuwd hoe het met je gaat als Guest Relations Manager! Super dat je deze kans krijgt! Succes!