Gave safari gedaan!!!
Door: Moon
Blijf op de hoogte en volg Ramona
15 December 2007 | Zuid-Afrika, Stellenbosch
Sorry dat ik jullie niet meer zo goed op de hoogte houd... maar er is te weinig tijd om alles te zien en te doen... en dus al helemaal geen tijd om te internetten... Zo word ik nog verplicht om kort en krachtig te zijn!
Het klimmen in de Drakensberg was super! En wederom weer niet zo makkelijk als het lijkt... Maar heel veel fun gehad... en daar gaat het natuurlijk om!
Daarna weer terug naar Hoopstad in de Vrije Staat... het rustige boeren-dorpje waar Wilma woont haha! Hier zijn we naar een leeuwen boerderij gegaan... tijgers, leeuwen, cheetas, jaguars... vanalles gezien! Het toppunt was het baby leeuwtje... die ik op mijn schoot kreeg en de fles mocht geven!!!!!!
Dag erna naar Bloemfontein naar de bruiloft van Wilma's zus Nadia. Ze trouwde met een dominee... een hele knappe dominee haha!
Heb me erg goed geammuseerd en het was leuk om een Afrikaanse bruiloft mee te maken. Ik moest er deze avond ook maar aan geloven dat hier in Zuid-Afrika iedereen op de mond gekust wordt!!! Dacht eerst dat Wilma een grap maakte op het schip, maar nee hoor... whappaaa... Wilma's vader was de eerste haha!
Vanuit Bloemfontein zijn we de volgende dag verder gereden naar George, waar we bij vrienden van Wilma (Sonja & Frikkie) gelogeerd hebben. Wederom op een boerderij... maar minder verder verwijderd van de bewoonde wereld! Op een super locatie... met een soort van houten vakantie huisje... met super uitzicht... en zebra's en bokken in de tuin! Op woensdag zijn we naar Oudshoorn gegaan, waar Sonja's vader een safari park managed.... HELEMAAL GEWELDIG!!! Jullie zullen het op de foto's zien... echt ongelofelijk... Heb bokken, neushoorns, zebra's, olifanten en vooral giraffen gezien! De foto's en filmpjes zullen dit tien keer beter verduidelijken!
Vervolgens zijn we nog naar de Kango Grotten gegaan... Ook heel indrukwekkend... Toch iets anders dan de grotten in Valkenburg haha!
Ten slotte zijn we nog een dagje naar een vakantiehuis aan de zee gegaan... om daar een beetje te relaxen! Ondertussen zijn we alweer 3 dagen in Cape Town. Een vriendin van Wilma trouwt vandaag... en ik ben meegeweest naar haar vrijgezellenfeest... was apart.. maar wel lachen!! In Golf stijl! thihi
Vanochtend zijn we in Stellenbosch aangekomen... DE wijnstreek van Zuid-Afrika!!! Super gezellie hier! Op verschillende plaatsen dan ook wijn gaan proeven hmmmm... Wilma is nu naar de bruiloft... dus vanavond ben ik voor het eerst alleen... snik! We zitten in een veilig hostel hier in de buurt... waar ik zo maar weer eens naar toe ga... zodat ik niet door het donker hoef te lopen... want dat kan hier niet! No worries... ben mega voorzichtig!
Zo nu zijn jullie weer op de hoogte!
Liefs,
Moon
16 December 2007 - 11:40
Karin En Geert:
Hallo Ramona,
via deze weg willen wij je fijne feestdagen wensen, een knallend uiteinde en een gelukkig Nieuwjaar!
Veel liefs van Karin en Geert-Hendrik. -
16 December 2007 - 23:39
Arnold & Cindy:
we hadden gelezen waar je nu bent veel plezier we wensen je prettige feestdagen van ons allen hier iut canada arnold and cindy and fam daag ramona tot zien.s laat een.s wat horen ok
XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOX -
19 December 2007 - 11:53
Ome Tjeu En Tante Ne:
Hoi Moon! Ook van ons,heel gezellige feestdagen;en alle goeds voor het nieuwe jaar!!maak er wat van,dat zal jou wel lukken.Groetjes Ome Tjeu en Tante Nellie.Doei!!!!!!!!!!!!!!! -
24 December 2007 - 07:20
B.Witjes:
Prettige Feestdagen ,hier uit Landgraaf toegewenst . -
21 Januari 2025 - 20:58
Gezelligste:
Halo ijselijk kat in het bakie met zoon vriend toch