Nieuwe foto's!!!
Door: Moon
Blijf op de hoogte en volg Ramona
30 Oktober 2004 | Australië, Cairns
Ff snel n berichtje! Natuurlijk gaat hier nog altijd alles goed... en t wordt alleen maar warmer hier! Ben nog niet echt bruin.. raar maar waar heb ik weinig in de zon gelegen!
Heb echt heel veel gewerkt! Signature Staff had op eens mega veel werk en dan deed ik er ook nog eens t saaie callcenter bij! Max, de man die het hostel waar ik nu zit (ik noemde t n appartement... zo lijkt t ook) zei maar steeds dat ik teveel werk.. Echt grappig, weer iemand die zich zorgen om je maakt... Elke dag weer wijze raad! haha Laatst n keer 's avonds in Port Douglas gewerkt en 's morgens weer t ontbijt in Port Douglas, beide in het Sheraton Hotel. Dit is een uurtje rijden... waardoor ik maar 2uurtjes in mn bedje kon liggen! Toen ik 's middags weer gebeld werd om diezelfde dag nog n dinner te doen... heb ik toch maar ns 'nee' gezegd! Pfff!
Heb n paar hele leuke jobs gedaan! Laats moest ik bij een dinner voor 470 man in de middle of nowhere werken. Ze hadden n mega tent omgezet op een suikerbietenveld... eerst nog een cocktail tussen de palmbomen! Dit was echt geweldig.. al moest ik natuurlijk werken haha... maar het zag er zo gaaf uit! Alle tafels met zwarte lakens, zwarte hoezen om de stoelen... witte servetten er op. Het personeel (een hele bus Signature Staff) in t zwart met n wit schort om... beetje black light erbij.. echt n super effect!
Leuk was dat de gasten me herkende van het ontbijt en die andere avond ervoor! Ik was helemaal verrast dat zoveel mensen mn naam wisten... terwijl ik geen naambadge op had! 'Ramona, back again, do you also sleep??' Echt hele leuke mensen! Een stelletje uit Perth heeft me zelf hun email en tel nr gegeven en ik ben van harte welkom om daar te verblijven! Gaaf he?!
Vandaag, gister en woensdag heb ik voor het Shangri-la hotel gewerkt... een accountants-congres met mensen vd hele wereld.. en ja ook 4 nederlanders! En die hadden weer vrienden in Nieuw-Zeeland wonen, waar ik wel kon werken haha... mja emailadres uiteindelijk vergeten te geven... en sja.. wil daar toch rondreizen met mn sjattie! Verder kreeg ik van n man uit Hong Kong ook nog een visitekaartje.. bleek de voorzitter van Azie van die accountantsgroep te zijn, ik hoef maar te bellen en hij laat me heel Hong Kong zien haha. Mja, gaan we dit vertrouwen.. toch maar nie denk ik!
Zo maak ik tijdens t werken toch nog wel wat mee! Morgen ga ik eindelijk weer ns iets ondernemen! Samen met n nederlandse jongen en een australisch meisje, ga ik n auto huren... en in Port Douglas of zo naar t strand! 's Avonds gaan we met iedereen in t hostel, 15 mensen of zo BBQ-en! Ter ere van het vertrek van Nicole en n paar andere jumbo-gangers (die we hier weer tegenkwamen).. Het beheer is pas 4 weekjes of zo door Max overgenomen... en wij zijn zn eerste echte gasten! De bbq kost 1.20 euro PP en de rest sponsort hij!
Verder wil ik nog ff vermelden... dat mn krokodil-sensatie tijdens de kakadu nachtwandeling, toch echt uitzonderlijk was! Sprak toevallig n jongen die recent dezelfde tour had gedaan, met dezelfde gids.. en ik natuurlijk vragen of hij het bij hun ook zo spannend had gemaakt... Niet dus.. maar hij had wel n spannend verhaal verteld.. 'Ik stond hier pas geleden met n groep.. dat had ik nog nooit mee gemaakt.. nou.. thihi wij dus!'
Tenslotte ben ik nog altijd zeer alert voor spookrijders haha kijk nog steeds naar de verkeerde kant met oversteken! Komt allemaal goed!
Dit was t weer... toch weer langer dan gepland! Over mijn kletsen gesproken... kreeg van mn baas bij Sign Staff te horen... dat de F&B manager vh Shangrila Hotel had gezegd dat ik 'good skills' had, maar teveel kletste met de koks! Ppfff haha!
Toen vandaag n kok zei dat ik niet moest doen alsof ik t druk had (ik zei namelijk niks) zei ik m maar dat ik niet meer met hen mag kletsen... lachuh!
Tot snel en veel plezier met het bekijken van mn foto's!
Veel zonnige, warme groetjes, Moon
30 Oktober 2004 - 19:41
Maria:
Hey Moontje,
Wat een leuke foto's en wat een super-verhalen..!
Nog niet eens zo lang weg en nu al zoveel meegemaakt. Ik wens je nog heel veel plezier toe en blijf je verhalen zeker volgen.
Groetjes, Maria -
30 Oktober 2004 - 21:50
Stella En Jo:
Heeejjj Moontje we hebben vandaag van pap gehoord dat je een eigen site hebt...nou gevonden dus.Meid echt te gek we hopen dat je een te gekke tijd daar hebt,maar aan je berichtjes te zien moet dit lukken.Maak er een mooi geheel van en ook wij zullen je via het net volgen.Je foto's zien er echt coooooollll uit.
Groetjes en tot de volgende mail. -
01 November 2004 - 10:19
Esther:
Heej! Echt leuk om weer van je te horen! Zoals je schrijft lijkt het net alsof je naast me je verhaaltje aan t vertellen bent!! De foto's vind ik ook gaaf!! In tegenstelling met jouw avonturen is t hier maar saai!! Ga zo door Ramoontje en blijf voorzichtig!! Doeidoei, liefs Esther. -
02 November 2004 - 19:30
Karin:
He Moontje,
Echt weer geweldige verhalen, ben blij dat je flink wat kan werken, zodat je nog veel meer mee kan maken!!!
Denk aan je!!! Liefs Ka xx -
03 November 2004 - 09:20
Jeanine:
Hey Moontje,
Hoe was je weekend?En nu weer flink aan het werk?Lekker geld verdienen en strakjes lekker relax aan de oostkust!Nog 10 dagen en dan ga ik naar Thailand, hoop dat het weer een beetje mee zit, blijkbaar deze tijd nog wel eens regen en monsoon enzo.... Heb er in ieder geval zin in! Als ik terugkom begin ik te sparen voor Ozzie, in mei zie je me wel verschijnen dat verzeker ik je! Lekker samen gek doen! Lieve Moon, ik denk aan je, geniet er lekker van!
Kus Nien -
04 November 2004 - 14:30
Gonda:
He die Moon,
Hoe is het? Nog steeds hard aan het werk? Wij hadden gisteren een feestje van mise en place in het Tikibad, echt super gezellig! Misschien heeft Signature Staff dat ook wel! Ik wacht weer vol spanning op je volgende verhaal, ik vind het echt zo leuk om te lezen. Ik ben nu trouwens met Lachlan aan het msn-en. Hij zegt echt dat hij zich moet schamen dat hij je nog niet gezien heeft. Maar aan jouw verhalen te horen, heb jij het ook te druk! Moontje, geniet ervan en hopelijk horen we snel weer wat van je!
Dikke knuffel Gon -
04 November 2004 - 20:37
Chantalle:
Haha, jij en teveel kletsen met de koks... deja-vu? Doet me alweer goed om te horen dat het mooie warme Australie nog steeds even vriendelijk als altijd is. Bestaat "the board-walk cafe"in the Pier nog? Daar heb ik in de afwas gestaan.. echt gekkenwerk, je hebt jezelf echt leukere baantjes bezorgd! Gaaf. Weet je al waar je volgende trip naar toe is? Let us know let us know! Zijn ze trouwens ook al aan het aftellen voor de kerst? Dat vond ik zo fucking raar; hartje zomer en dan de kerstverlichting overal! Anyway chicky take care and have fun! xx chantalle -
05 November 2004 - 07:58
Sandra M.:
He Ramona, ben net eens even al je foto's gaan bekijken, wist niet wat ik zag!! Wat ongelofelijk vet! Ben zwaar jaloers, in Nederland is het alweer volop aan het "herfsten". Heel veel plezier nog daar!!!!!!!! -
05 November 2004 - 12:36
Col:
Hey Moontje,
hoe is het daar? Alles goed? Ik heb net alle foto's gezien en het is echt super. Nog heel veel plezier en geniet ervan. Hopelijk horen we weer snel wat van je. Groetjes Col. -
07 November 2004 - 16:26
Oome Martien-tante Maria:
We hebben vandaag je website bekeken en vinden het fijn dat je het zo goed naar je zin hebt.
Je hebt al veel beleefd.
Nog veel plezier. -
08 November 2004 - 11:10
Ome Tjeu En Tante Nellie:
Fijn Ramona dat je het daar goed naar je zin hebt,we hebben je foto,s allemaal goed bekeken.Je ziet wel ook de familie blijft je volgen.Ook van ons zonnige en warme groetjes.Doei!!!!!! -
09 November 2004 - 22:34
Sandy:
Hey Moon! Ik moest maar ook eens een berichtje achterlaten. Wat cool dat je een leuke tijd hebt. Je verveelt je geen minuut! Ik ben trouwens nu helemaal klaar met mijn studie. Ga over twee weken mijn bul ophalen in Groningen en hou dan ook een feest. Had een 9 voor mijn scriptie! Dat wordt een leuk feestje :)
Nog veel plezier en ik ben benieuwd naar je volgende avontuur!!
xx Sandy -
09 November 2004 - 22:34
Sandy:
Nog veel plezier en ik ben benieuwd naar je volgende avontuur!!
xx Sandy -
11 November 2004 - 23:44
Ellebel:
Ha Moontje,
Denk aan je rust, plezier,etc. en leer eens nee te zeggen :-)
Hier alles goed, op werk, met schatje!! Een leuk nieuwtje: Tommy en ik hebben ons ingeschreven voor een huisje, dus spannend en afwachten!! Ik hou je op de hoogte!!
Liefs en een dikke dus, Ellebel -
12 November 2004 - 20:23
Esther (Brussel):
He Moon,
Eindelijk heb ik je verhalen gelezen! Ben blij dat je het zo naar je zin hebt! Hoorde van Roel ook dat het goed met je gaat.Ben wel een beetje jaloers hoor! Geniet INTENS he moontje! Dikke kus -
12 November 2004 - 21:43
Jose:
hai ramoon, het is bijna niet bij te houden wat je allemaal doet, maar zo te lezen geniet je er wel van.dit is maar een kort berichtje om je te bedanken voor je lieve,lieve briefje. volgende keer een langer verhaaltje als het hier weer `normaal`is. heel veel groetjes van ons allemaal,liefs jose. -
24 November 2004 - 11:37
Ome Tjeu En Tante Nellie:
Hoi Ramona.
Ook al op een Cruise - schip gewerkt,je tukt ook nergens voor,Prachtig,heb je toch je zin gekregen.Jullie Pap en Mam en Manuela zijn gisterenavond op mijn verjaardag geweest ,beter laat dan nooit,Wat ben je toch een bofkont Ramona.
Wij vinden het nog steeds hartstikke leuk om je te volgen,Ga zo door ,Groetjes Ome Tjeu en Tante Nellie doei!!!!!!!!!