Nu ben ik er echt!!!!
Door: Moon
Blijf op de hoogte en volg Ramona
23 September 2004 | Australië, Sydney
kan ik nu zgegen, want ben nu gewoon echt in Sydney! SUPER!!!
tis hier 20.55u en ik ben helemaal kapot... heb vannacht gevlogen en niet geslapen, dus eigenlijk een nachtje overgeslagen! Bovendien zweef ik nog helemaal.. van het vele vliegen.
Vond Bangkok wel tegenvallen.. benauwde stinkende lucht die je tegemoet komt als je het vliegveld uitloopt.. ppff! Super super druk verkeer.. over t algemeen oud en armoedig, anders dan ik gedacht had! Om de vijf minuten vraagt iemand of je naar de pingpong piep-show komt, blabla... idioten hier! haha
Wel heel leuk vond ik de toek-toek!!! Een hele belevenis! In de stromende regen sjeesde die thaise kerel door al t verkeer heen... als spookrijden... slalommend, niet normaal! Achteraf erg lachuh natuurlijk! En t mega goedkope shoppen is ook geweldig!
Op de Panpong (avondmarkt) nog leuke Diesel-schoenen gevonden.... en nog veel meer leuke dingen, maar kon echt verder niks meer kopen... mn backpack zit al echt te vol! Iedereen heeft zo'n 12 a 15 kg... en ik.. 20.2kg!!! Snap t ook nie, maar denk dat ik binnenkort al wat onnodige dingen terug naar huis stuur.
Het paleis de volgende dag was op zich wel indrukwekkend... maar t was zo heet en benauwd... dat dit cultureel uitje van mij snel voorbij mocht gaan haha!
Toen weer vliegen... en 4 uur wachten in Taipei... die snel voorbij vlogen... door het gezellie kletsen met mn reisgenootjes! Ga trouwens na de introductiedagen... dwz maandag verder reizen met Janneke... n brabandse gek! Waarschijnlijk nemen we n binnenlandse vlucht naar Alice Springs, dan met de bus naar Darwin, Cairns... en zo de oostkust naar beneden om vervolgens met kerst en oud-op nieuw weer in Sydney te zijn! Op deze manier reizen we met het mooie weer mee... en ontwijken we het regenseizoen in het noorden! But we will see!
Ga nu mn eerste nachtje in n hostel doorbrengen! Morgen regeldag, zaterdag rondvaart door Sydney en zondag naar de Blue Mountains... en dan maandag n afscheidsfeest.. en dan begint t echte backpackersleventje eigenlijk pas!
Hotello's veel plezier op de funda uitreiking morgen... baal dat ik er niet bij ben! Ex-collega's... succes allemaal.. hoorde dat t ff *** is! Verder iedereen bedankt voor de leuke reacties op mn site!
Oja... als iemand me post wilt sturen:
Ramona Minten #7798#
Travellers Contact Point
428 George Street, level 7
SYDNEY NSW 2000
Of me wilt bellen op mijn Australische mobiel (houdt wel rekening met een tijdsverschil van +8uur)...
Oeps haha.. weet mn eigen nummer niet uit mn kop... lekker handig! Nou die volgt nog wel dan!
Tot snel... Veel liefs,Moon
23 September 2004 - 11:42
Marleen Versteegen:
Hoi Ramona, gaaf dat je nu echt in Australie bent!Als ik je site zo lees, denk ik weer aan de geweldige tijd die mijn dochter Down Under beleefd heeft.En de tijd gaat supersnel voorbij.Leuk, dat je regelmatig je site bijwerkt. Have fun.
Marleen en de rest -
24 September 2004 - 06:32
Reinoud:
Gaaf dat je je site toch up-to-date houd. Veel plezier!! -
24 September 2004 - 18:52
Gon:
He Moontje, echt leuk om te lezen wat je allemaal doet!Wel slim dat jullie met t mooie weer gaan meereizen? Kun je kerst in je bikini vieren! Ga je trouwens langs lachlan in Cairns?Veel fun de komende dagen in Sydney en laat maar weer snel iets van je horen!Dikke knuffel Gon, ps:ben vandaag bij de orthopeed geweest en t ziet er goed uit, moet gewoon geduld hebben. -
24 September 2004 - 23:05
Sandra:
Hallo mupje..!!
Ik mis je..!!
Zo te horen gaat alles goed...
ben blij voor je..!!
hier gaat alles z'n gangetje, de ford K rijdt heerlijk, stappen is wat minder zonder jou, maar dat halen we wel in als je terug komt..!!
grotejes...en heel veel kusjes
Sandra -
26 September 2004 - 13:12
Tante Maria:
Geweldig dat je het zo naar je zin hebt.
Nog veel plezier. -
26 September 2004 - 17:24
Jose:
hoi ramoon je bent nu al een week weg en hebt al zoveel gezien kun je nagaan wat je nog allemaal te wachten staat. t menneke heeft zijn draai nog niet gevonden, maar dat komt nog wel, heb al een week niet op hem gescholden ha ha.veel liefs en kusjes en have a raelly good time, tot t volgende krabbeltje doeiiii -
30 September 2004 - 14:55
Tillie Heuts:
helle leuke fotos groetjes tillie -
08 Oktober 2004 - 18:03
Marleen:
Hoi Ramona. heel veel groetjes van oma uit Deurne. Ze had je kaart ontvangen, maar weet niet hoe ze je moet bereiken. Was het fijn in Kakadu National Park? mooi, he? Vind je het goed, als we af en toe je berichjes aan oma geven/sturen?
Veel succes met je verdere reis, laat snel iets van je horen