Te veel te vertellen....
Door: Moon
Blijf op de hoogte en volg Ramona
08 Juli 2005 | Thailand, Bangkok
Moet eigenlijk verder gaan met mijn reisje West-kust... maar dat houden jullie nog steeds te goed! Krijg het niet meer bijgehouden!
Hongkong was ook super gaaf! Een dagje naar een 'peak' geweest, met een heel mooi uitzicht over HongKong! Dit in licht en donker bewonderd, echt ongelofelijk... alleen maar wolkenkrabbers!!! Zou er nooit willen wonen, maar indrukwekkend was het wel!
De 2e en laatste dag zijn we naar het strand op Hong Kong eiland geweest! Paar maanden geleden had ik niet eens geweten dat dat ook al kon in Hong Kong, maar mijn erg gezellige en handige 'guide' Jeanine, was van alles op de hoogte! Moet echt iets aan mijn algemene ontwikkeling gaan doen.... HongKong bestaat namelijk uit super veel eilandjes! (Wisten jullie dat? Of ben ik echt zo dom? haha)We gingen dan ook met de boot van de een naar de ander!
's Avonds gezellie en heerlijk gegeten in een Malaysian Restaurant! Echt zo jummie! En wat een gekte... komen vijf mensen 'n menukaart voor je gezicht duwen haha!
Nu ben ik ondertussen in Bangkok! Vind 't veel leuker dan de eerste keer in september toen ik hier was. En zooo goedkoop allemaal... je wordt er gewoon koopziek van!
Hier in Bangkok heb ik Tjitske letterlijk gezocht haha... waar ik de komende 10 dagen mee samen ga reizen! We hebben vandaag de trein naar Chiang Mai (noorden) en een 3daagse trekking geboekt. Veel wandelen, watervallen, raften... en 1.5uur op een olifant 'rijden', gaaf he?! Daarna gaan we door naar Chiang Rai en naar de Golden Triangle.... waar Thailand, Birma en Laos samen komen! Dan weer snel terug naar Bangkok, waar Ralf 17 juli aankomt!
Moest stoppen... snel spullen pakken en naar station... zit over 2 uur in de trein! ;-) Behalve al m'n muggenbulten, gaat 't super met me!
Tot snel allemaal!
Luv, Moon
Ps: San en Muh... goede vlucht naar Ozzi, weet zeker dat jullie 't geweldig gaan vinden! Verheug me nu al op jullie verhalen!
08 Juli 2005 - 20:39
San En Muh:
Hey Moontje!
Morgen vertrekken we dan echt naar Australië! Het begint al aardig te kriebelen, maar we hebben er ontzettend veel zin in. Tja.... en dat wat je in Thailand gaat doen.....SUPER!!!! Kunnen we over meepraten, hebben wij toen ook gedaan. Maar wij verheugen ons er ook op als we dan uiteindelijk weer terug zijn en jou weer kunnen zien!!!!! Veel verhalen uitwisselen!!!
Zo, koffertje dicht en klaar voor vertrek.
De groeten aan Ralf en geniet er nog van!
xxx -
15 Juli 2005 - 16:01
Kirby:
Hoi Ramona maak van je laatste dagen nog wat leuks he!
Groetjes xxx Kirby