Overmorgen terug naar de Maasdam! - Reisverslag uit Landgraaf, Nederland van Ramona Minten - WaarBenJij.nu Overmorgen terug naar de Maasdam! - Reisverslag uit Landgraaf, Nederland van Ramona Minten - WaarBenJij.nu

Overmorgen terug naar de Maasdam!

Door: Moon

Blijf op de hoogte en volg Ramona

20 Juli 2008 | Nederland, Landgraaf

Hallo allemaal!

Na een lange vakantie is het weer tijd om te gaan werken en dit ga ik wederom op de ms Maasdam doen! Nu dinsdag ga ik in Rotterdam aan boord... samen met Gillie!

Waar gaat de reis naar toe?
Eerst 17daagse cruise van Rotterdam naar Boston... waarbij we aanmeren in Frankrijk, Engeland, Ierland, Schotland, Ijsland, Groenland en Canada... Vervolgens maakt de Maasdam 7daagse cruise van Boston naar Montreal en andersom... waarbij we stoppen in o.a. Halifax, Sydney, St. Johns en Quebec. In oktober gaat het schip weer terug naar de Carribean... waar ik mijn afgelopen contract ook al geweest ben. Ik ga naar veel plaatsen waar ik nog nooit geweest ben, dus dat vind ik wel heel erg leuk!

De tijd zal zoals gewoonlijk wel weer voorbij vliegen en voor je het weet... ben ik weer thuis! En wel... op de verjaardag van Sinterklaas.. 6 december dus!

Iedereen bedankt voor het feit dat ik altijd weer met open armen wordt ontvangen in Nederland... en dat ik het altijd druk heb met gezellige dingen! ;-)

Ik zal mijn best doen om jullie wat beter op de hoogte te houden!

Veel liefs, Moon

• 21 Juli 2008 - 06:51

Moon:

Ja en missen zullen wij jou zeker, je bent een topper! Altijd vrolijk en gezellig!!! Ben blij dat we samen veel leuke dingen hebben gedaan! Tot de 6e, dan zijn we er natuurlijk weer voor jou!
    Kus Nien

• 21 Juli 2008 - 06:52

Nien:

Haha heb ik nou echt Moon boven mijn vorige bericht gezet? Goeimorgen Nientje, tis weer maandag!
    Kus

• 25 Juli 2008 - 08:53

Jantiene :

Hey Moon,

Het was geweldig je weer gezien te hebben! Heel veel plezier op je komende avonturen! Tot December!

Liefs, Jantiene

• 01 Augustus 2008 - 09:15

Lisanne:

Mooonnn!! op de valreep toch nog elkaar gezien! maar goed dat ik ziek was; hadden we meer tijd op bij te praten! Het is altijd relaxed als je er bent en geweldig al je avonturen te horen! Na t feestje van sinterklaas kom ik graag naar het zuiden!hele dikke kus li

Ramona

Na 10 maanden door Australie, Nieuw Zeeland en Thailand gebackpacked te hebben, heb ik 7 jaar voor de Holland America Lijn gewerkt... Ondanks het harde werken, kon op deze manier wat van de wereld zien! Nu zullen de reisjes minder worden... want er is een Mini-Moon of Mini-Gillie op komst ;-)