Brazil lalalalalaaaaaaaaa...
Door: Moon
Blijf op de hoogte en volg Ramona
30 September 2005 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Maar er wordt momenteel ook hard gewerkt hoor... en veel uurtjes gemaakt! Vandaag om 6.30 begonnen, 00.00 klaar... en 3 uur tussendoor vrij geweest! Maar das wel echt een uitzondering, want over het algemeen zijn de tijden niet slecht zoals ik al zei! Maar 'debark/embarkation-day' de dag dat gasten uitchecken en nieuwe mensen inchecken, is altijd busy!! En die hadden we nu een paar achter elkaar... Vancouver, Seattle en Los Angeles! Helaas ben ik alleen vandaag ff naar buiten geweest... jahaaa Moon in LA! Echt vaag.. laatste keer dat ik buiten was, was in Alaska... redelijk frisjes.... en nu in hartje zomer... super!!! Gewoon echt bikini-weer..joehoe!
Verder gaat alles hier zijn gangetje! Karin (een vd front desk supervisors) is ondertussen naar huis... dus moet ik het nu alleen doen! En daar komt toch best wel veel bij kijken... meer papierwerk dan ik dacht! Maar komt allemaal goed... na vandaag zal de stress wel bedaren... aangezien er nu nauwelijk mensen van boord gaan of aan boord komen... vrijwel iedereen gaat all-the-way-to Tampa (Florida).
Heb trouwens wel weer twee brandalarmen meegemaakt. Eentje 's morgens vroeg.. en dit keer was ik als allereerste bij de Front Office, goed he?! Weer niks aan de hand, mini brandje.. maar het wordt natuurlijk altijd serieus genomen. Verder was er diezelfde dag een 'drill'. Zou om 9.30 zijn.. dus ik om 8.55u (na weer terug in bed te zijn gekropen) mijn wekker gezet. Sta ik net onder de douche... gaat het alarm! Ik dus als een idioot afdrogen en aankleden... en weer naar de Front Office. Maar van de rest was bijna niemand daar??!! Ik bleek toch goed te zijn.. maar die anderen niet! Maahaar... nadat wij (als bijna laatsten) ook naar onze liferaft mochten.. ik liep ik daar in mn uppie..haren nat.. vraagt iedereen of ik net uit mn nest kom.. alsof ik veel te laat was! Ja hallooooo... haha
Uhhm... verder nog spannend nieuws! Sorry pap en mam.. denk dat jullie het minder vinden.. De captain maakte gister een 'announcement' dat we misschien niet naar Cabo San Lucas gaan in Mexico.. das onze volgende stop na LA... zijn we nu dus naar op weg! Dit omdat er tropische storm met eventueel een orkaan rond dat gebied voorspeld is. Maar dat kunnen ze bij de 'bridge' precies zien dmv de moderne technieken tegenwoordig.. en als dat werkelijk zo is... wordt dat gebied omzeild.. en slaan we Cabo San Lucas dus over! Snik... in plaats daarvan zouden we dan een dag langer gewoon op zee zijn.
Maar we zullen zien... hopelijk niet op TV haha.. sorry.. maybe niet zo grappig he! Maar no worries... alles okee!!!
Sja.. verder??
*herken La Bamba al op mijn.. nou ja Neel's gitaar! Al heb ik nauwelijks tijd gehad om te spelen
*de OB... de Officers Bar.. is wel erg gezellie... en eist ook wat nachtrust op!
*Oja... had laatst mijn simkaart ff in een werkende foon gedaan... en heel snel ff naar huis en Jeanine gebeld... super leuk man! Maar kost kapitalen hoorde ik, dus dat doen we ook maar niet meer! Zal wel nu wel eens vaker n foon lenen om te smsen!
Nou mensjes... ik ga slapen! Morgen 8.00 uur weer paraat staan!
Veel liefs, Moon
Ps: Sinds vandaag zijn we overgestapt naar het witte uniform.. echt love-boat idee nu thihi... by the way.. mn schoenen doen t aardig haha!!!
30 September 2005 - 19:13
Esther:
Nu ben ik de eerste! Wat een brandalarmen zeg! Moet steeds denken aan Brussel, haha.. Gelukkig kunnen we daar nu ook nog om lachen he?!
Nog effe vraagje aan Jeanine: wat is je telefoonnummer? Ben benieuwd hoe het met je gaat.. en de rest natuurlijk!
Ramoontje, nog superveel fun op de love-boat! Hoop dat er ook wat leuke lovers rondlopen.. Kus!