Tot morgen!!!!
Door: Moon
Blijf op de hoogte en volg Ramona
24 November 2007 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Nog eventjes en dan zit ik in het vliegtuig naar Nederland! Joehoe!!!
Heb gister goed gefeest.. Sjonge, jonge... aardig wat gedronken. Ppff Mijn laatste dag werken was dan ook erg zwaar vandaag ;-)
Ik vlieg morgen om 12:00 met KLM (KL 6184) eerst naar Minneapolis, waar ik om 17:42 aan kom... Dan heb ik een strak schema, want om 19:15 vertrek ik naar Amsterdam (KL 6046)... waar ik zondag morgen om 10:25 aan kom!!!
Ik ben dan maar een dagje in Nederland... want de volgende dag vlieg ik via Londen naar Johannesburg! Vier weken de toerist uithangen in Zuid-Afrika... met mijn prive-gids Wilma! Ook hebben we al afgesproken met twee andere Zuid-Afrikaanse meiden op het schip dat we met z'n allen in Kaapstad gaan stappen! Wordt lachen!
Maar goed... een dagje thuis dus. Omdat mijn ouders zo gek en geweldig zijn om me op te komen halen op zondag en weer weg te brengen op maandag... Kom ik ook echt ff naar huis, want was eerst van plan om gewoon in Amsterdam te blijven. 's Avonds is de maandelijk loterij in de Minli Brasserie.. dus daar moeten we maar een gezellig feestje van maken! Jullie zijn allen van harte welkom!
Ik ben nu helemaal gaar en ga dus maar eens slapen.. het is 2:15 's nachts hier.. en om 5:45 's ochtends... nou ja laten we het 's nachts noemen... moet ik me melden voor de USCBP Inspectie... oftewel... soort van douane. Het juiste papiertje krijgen om het land te verlaten!
Nou ik zie sommigen van jullie hopelijk snel... en de rest in december of zo... want ik kom 23 dec weer in Nederland aan! En om jullie vraag te beantwoorden haha... Jaaaaa... denk dat ik toch nog maar verder ga met varen... Ben verslaafd!
See you soon!!!
Liefs,
Moon
25 November 2007 - 11:50
Ome Tjeu En Tante Ne:
hoi,ramoon.Wat fijn dat je toch nog een dag thuis kunt zijn.En dan lekker op vakantie naar Zuid Afrika.Je hebt het wel verdiend na alles wat je op de boot meegemaakt hebt,daar word je wel volwassen van he?maar leuk is anders.Wij wensen jou een hele mooie vakantie ,en doe ze thuis allemaal de groetjes,veel plezier,en tot ziens.Houdoe!!!!!!!!!!!!! Ome Tjeu en Tante Nellie -
27 November 2007 - 11:42
Nadine:
de fotos? waar zijn ze gebleven? haha.. veel plezier :) en doe voorzichtig !! dikke kus van Nadine -
29 November 2007 - 10:23
Esther:
Heej Ramona, jammer dat we elkaar niet effe hebben kunnen zien. Maar vanaf 23 december komt daar verandering in! Ik wens je voor nu een geweldige reis in Zuid-Afrika. Pas goed op jezelf en tot snel! X Esther. -
29 November 2007 - 18:54
Cindy Van Minli:
hoi hoi,
tja die ene dag dat je hier was, was mijn zoon jarig , dus was ik er niet. maar vast en zeker zie ik je dit jaar nog, whahahaha.
groetjes