Moon naar Oosterdam??!!
Door: Moon
Blijf op de hoogte en volg Ramona
20 Juni 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Tijd voor een nieuw verhaaltje he? Al heb ik het idee dak nie zoveel te vertellen heb… heeeeel veel gewerkt! Mijn 3 weken ‘debark’ zitten er op… Heb de afgelopen 80 tot 100 uur per week gewerkt. Bijna niet meer in de bar geweest… Mensen vroegen zich al af of ik een geheime lover had, omdat ze me nooit meer zagen.. Maar nee hoor… ook hier loopt de prins op het witte paard niet rond hahaha!
Nu heb ik het weer wat relaxter. Bovendien is Karin, de andere supervisor weer terug in plaats van onze duitse homo… waar je 10x beter mee kan lachen dan werken. Heb sinds lange tijd eens een avondje vrij… al ging dat al weer bijna niet door. Mijn manager wilde graag dat ik voor hem in de plaats een tafel ging ‘hosten’ (met gasten eten), maar daar had ik echt geen zin in. Verder zocht men nog een babysit… vond het sneu voor de leuke ouders, maaruh.. ik heb geen ervaring met baby’s… 9 maanden is me een beetje te jong!
Verder heb ik een beetje pech gehad de laatste weken. $100 kas tekort! Snap er geen drol van… Kan me niet voorstellen dat iemand het gestolen heeft, maar toch ook echt niet dat ik een gast $100 te veel gegeven heb.. Anyway… dat werkt anders hier dan in NL… moest zelf dus $100 bijlappen!
Ook heb ik nog niks, nou ja nauwelijks iets van het WK gezien. Altijd een uur naar Baseball, Basketball en golf kijken… om vervolgens 5 minuten voetbal te kunnen zien! Vanaf morgen wordt het beter en woensdag om 11 uur ’s morgens zitten we met z’n allen in onze oranje versierde bar om Nederland-Argentinie te kijken! Ondanks dat deze wedstrijd natuurlijk niet uiterst spannend zal zijn, verheug ik me er op om NL eindelijk eens live te kunnen zien!
Maar om ff weer terug op mijn pech te komen… Ik deed mee aan een WK-poul, maar was bijna vergeten mijn formulier met $10 in te leveren bij het personeelsbureau. Toen heb ik het ’s nachts nog in hun drop-box gegooid… die normaal gesproken op slot is. Nou, mijn formulier en $10 zijn nooit meer gevonden. Erg vaag.. en jammer want mijn plan was om ff mijn verloren $100 terug te winnen!
Natuurlijk zijn de laatste weken niet voorbij gegaan zonder feestjes. Vier jongens die jarig waren, hielden een mega birthday party. Randell’s Rainbow Party! (Randell is een van de vier en initiatiefnemer) Alles was heel cool in alle kleuren versierd, slingers, hoedjes, lollies.. super! Ook weer gezellie natuurlijk!
Verder was er nog een feest, waar ik het in het vorige bericht al over had, voor de Filipijnen. Filipino Independence Day!!! Eerst wat ingedronken met Remco, Yvonne en Melanie op mijn ietsie pietsie inie mini kamertje haha! Daarna flink gedanst… super leuk! Het grappige is dat je dan met mensen staat te dansen, die ik pas weer kan ‘thuis brengen’ als ze hun uniform aan hebben. Allemaal schattige mannekes die Filipijnen en vooral die Indonesiers. Ik denk er elke dag weer aan dat het eigenlijk wel erg is dat zei stuk voor stuk ‘hey Ramonaaa’ zeggen… en ik nooit een naam weet… Schijnbaar is Minten ook een Indonesische naam.. alleen is het dan SuMinten. Heb echt wel allemaal leuke mensen om me heen…
Das dan ook de reden dat ik niet echt enthousiast ben, dat ik een brief heb gekregen waarin staat dat ik 14 oktober op de Oosterdam verder ga. Het is een veel groter en nieuwer schip, vista class zoals ze dat dan noemen… En iedereen zegt ‘oh gaaf toch’, maar dat vind ik dus niet zo. Had me er eigenlijk wel op verheugd om met de Veendam Zuid-Europa te doen volgend jaar. Bovendien heb we ook een heel leuk Front Office Team op de Veendam. Snik, snik.. ik ga ze missen! Maar iedereen gaat op eens naar een ander schip, dus we gaan hoe dan ook uit elkaar. Moet nog ff goed nadenken wat ik wil… en of ik ga proberen om op de Veendam te blijven. Op de Oosterdam zou ik 4,5 maand Mexico gaan doen… Elke week dezelfde cruise, beetje jammer. Ach ja… we will see!
Ff iets anders… Janneke… super bedankt voor de Jack Johnson cd’s, echt heel leuk om weer ff helemaal in de Ozzi sferen te komen… Ozzi Ozzi Ozzi Ozzi Oi Oi Oi!!! Ik heb het drie weken geleden in Vancouver ontvangen!
Zo denk dat jullie nu wel weer goed op de hoogte zijn. Heb trouwens wel Pinkpop gemist zegt… Baalde echt wel… Voor foto’s van Pinkpop bij Minli moeten jullie ff op www.Ski-Hut.com kijken. En dan heet het volgens mij McQ bij Minli… of zoiets. Ik zal zelf ook snel weer wat foto’s plaatsen.
Tot de volgende keer!
Liefs, Moon
20 Juni 2006 - 17:22
Gonda:
He Moon,
Ik heb net even moeten bijlezen, maar ben nu weer helemaal op de hoogte. Ik heb je site de afgelopen weken niet meer echt bijgehouden, sorry, sorry, sorry! Maar dat kwam door hele erge scriptie stress!!! Maar ik heb m nu wel ingeleverd, joehoe!!
Zo te lezen bevalt het je nog steeds prima, super! En alweer allemaal plannen aan het maken. Rinaldo en ik gaan trouwens ook naar Toronto. Daar vliegen we op als we onze 'USA reis(je)' gaan maken. Blijven er zo'n drie dagen, eind augustus. En ik ga ook naar Marco Borsato, helaas niet 1 november, was wel leuk geweest! Ik ga je maar een mailtje sturen want dit wordt zo wel erg lang. Geniet ervan, althans, als je niet hoeft te werken!
Hele dikke knuffel Gon -
21 Juni 2006 - 15:14
Cind Van Minli:
hey ramona, ik ben weer helemaal op de hoogte van jouw belevenissen. thihiihi. wat je ook beslist (qua schip dan), onthoudt goed: het is altijd de juiste keuze, want je hebt hem zelf gemaakt.
toedels -
23 Juni 2006 - 11:32
Janneke:
Jeuuhh!!! Je hebt mn cd'tjes dan eindelijk ontvangen, is wel een erg laat verjaardagscadeautje geworden... En Australie is door naar de volgende ronde!!! nu is het pas echt Ozzie Ozzie Ozzie Oi Oi Oi!!!
Kzit nu midden in mn tentamens...bahbah. Nog 2 weekjes knallen en dan vakentie!!!
Nog heeeeeel veel plezier!
dikke kus Janneke -
13 Juli 2006 - 10:06
Ikke Zelf :-):
Zal snel weer eens wat schrijven... en wordt ook echt tijd voor foto's... Maar nu wil ik alleen ff Armand feliciteren met z'n verjaardag! Proficiat!!!
Liefs, Moon