Het jaar 2007 begon goed :-S
Door: Moon
Blijf op de hoogte en volg Ramona
14 Januari 2007 | Mexico, Mexico-stad
Allemaal goed het nieuwe jaar begonnen?? De tijd vliegt…. Al weer twee weken om van 2007… en ik ben al 2,5 maand aan boord! Vandaag is Dustin mijn baas van boord gegaan snik, snik…. Erg gelachen met ‘onze queen’! Op en top homo, maar super gezellig… vooral na werktijd dan!! Verder zijn Sarah (leuke belgische van de hotelschool) en Rogier (een van mijn Nederlandse maatjes aan boord) ook vertrokken… NIET LEUK!!! Maar ja… dat hoort er allemaal bij… Mensen komen en gaan… ik zal zo zien wat voor nieuw vlees er aan boord is gekomen haha!!!
Verder heb ik nog wel wat te vertellen… Mijn aanbidder-verhaal heeft een hele andere wending gekregen ;-S. Alhoewel hij qua uiterlijk echt niet mijn type is…. Een stoere kale kerel met een paar tattoos (iew..)… dacht ik van… het is zo’n lieverd… laten we het toch maar proberen. Ben het nieuwe jaar dan ook ingegaan op de brug, omdat hij aan het werken was. Daarna natuurlijk gaan feesten… Helemaal zat ging hij ff wat frisse lucht happen… en kwam vervolgens niet meer terug. Ik was niet eens verbaasd, want hij was zooo drunken… Maaruh toen kwam hij de volgende dag opbiechten dat hij in een andere hut wakker geworden was!!!!! Heb ik weer!! Drama, drama natuurlijk…. Maar goed… das dus weer meteen het einde van mijn Schotse avontuur!
Heb dit jaar al genoeg gefeest… niet normaal… Het begon met bovenstaand slecht nieuws… wat mijn meiden van de Front Office een reden vonden om met z’n allen te gaan drinken haha Eerst word ik nooit dronken… (en ja Nien… das toch echt waar haha) en nu…. Wow… ben tegenwoordig aan de Rose ipv van de Malibu colaatjes… dat tikt toch wat sneller aan. Vervolgens hadden we 4 januari een crew feest… was ook helemaal geslaagd… en eergister een super gezellig afscheidfeest voor mijn baas en Louise (een van de Front Office meiden)!!!
Ondanks alle feestjes werk ik wel nog altijd even hard hoor! Heb een nieuwe Duitse college, Caroline, die we in aan het werken zijn. Wel een gezellige meid! Volgende week Zaterdag gaat Mary Anne weg en komt Evelyn weer terug… Allebei Filipijnse supervisors!
Ik heb ook nog een super gave excursie gedaan met Berenice. We zouden eigenlijk gaan duiken, maar dat ging helaas op het laatste moment niet door. Toen mochten op eens mee met de ‘shore excursions manager’ die een nieuwe tour uit ging testen. Ryno tour heette het geloof ik. Nou helemaal geweldig… lekker rondscheuren in een sort van golfkarretjes maar dan 4wheeldrive!! Enorm stijl naar beneden en weer naar boven… midden door de woestijn… Heb nog nooit zoveel en zo’n grote kaktussen gezien… Hier en daar liep een ezel of een giet haha Had eindelijk eens echt het gevoel dat ik in Mexico zit… ff weg van het massa toerisme! Vervolgens scheurden we over het strand… prachtige uitzichten… en zelfs nog een walvis in de verte gezien! Op het eind werden er ouderwets op een vuurtje verse tortilla’s voor ons gemaakt… Geslaagde tour… al wordt het waarschijnlijk toch niet aan onze tours toegevoegd, omdat de manager het toch wat te riskant vond…. En we willen natuurlijk geen ongelukken met onze gasten!
Zo, nu zijn jullie weer helemaal up-to-date… Nog ff en dan komen mijn vader en oom&tante een cruise bij me maken… helemaal geweldig!!!!! Kijk er echt naar uit!
Tot snel!
Liefs,
Moon
14 Januari 2007 - 11:06
San:
Hey Moon,
Tjonge,jonge!!! Die mannen begrijpen toch steeds niet wat ze laten schieten! Maar goed, aan zoiets heb je natuurlijk ook niks, dus weg ermee....! Hier gaat alles z'n gangetje. Muh is naar de herrensitzung...ga straks maar es kijken!!!
Dikke kus X -
14 Januari 2007 - 16:02
Rene En Jolanda:
bedankt voor het bericht neem het er maar van en geniet van alles wat je kan meepikken blijf gezond
en tot gauw
gr rene en jolanda -
15 Januari 2007 - 20:44
Nadine:
Heej !! nou nou allemaal verhalen weer, wat een sukkels zijn er toch op de wereld zeg haha.. beter kwijt dan rijk zeggen we maar !! have fun nog !! en bedankt voor het kaartje je was de eerste post in ons nieuwe huisje :) -
16 Januari 2007 - 20:44
Milou:
hee moon,leuke verhalen weer!jammer van die schot,ach ik heb ook nog altijd niet De prins op het witte paard gevonden!komt helemaal goed,ooit!haha!leuke foto's ook,ziet er gezellig uit!feest maar lekker door en drink vooral nog veeeeeeel en veeeeel meer rose!Proost!kus milou koetje -
17 Januari 2007 - 09:42
Nien:
Hey,
nu herken ik die Don wel op de foto! Ziet er allemaal gezellig uit op die foto's, maar ik weet dat je naast het feesten ook keihard moet werken! Even zag he er naar uit dat ik je kwam vergezellen bij HAL, maar nu lijkt het er toch op dat er kansen zijn voor een andere baan hier in le Pays-Bas. We will see, ik hou je op de hoogte! Oja zijn er nog mogelijkheden voor een redelijk betaalbare cruise ergens in de zomermaanden? Is mss wel gaaf he! Kijk maar eens of er iets te regelen valt als je wil!
Kus Nien -
17 Januari 2007 - 21:17
Ellies:
Ha Moon,
Tjonge jonge, jij maakt het ook wel allemaal weer mee met je Schotse avonturen, haha!
Leuke foto's allemaal en zo te zien zijn de feestjes ook wel allemaal erg gezellig! Wordt tijd dat wij weer eens samen gaan feesten. Ik wil jou namelijk ook wel eens zien als je wat te diep in het glaasje gekeken hebt, haha!
Morgen krijgen we eindelijk de sleutel, dus het klussen kan gaan beginnen!
Veel plezier nog en tot mails! Ook de groetjes van Tommy!
Liefs en een dikke kus, Ellies -
20 Januari 2007 - 19:24
Mini En Maxi:
He Moon,
Hier Mini en Maxi uit A'dam! Lieke vond het erg leuk om je in je pakje te zien; "echt zoals je het voorstelt" oftewel knettergeil! Maar wat raar van die Chris. Hij kan zo bij Lieke op de afdeling terecht in de TBS kliniek!
Heb je de I pod trouwens wel mogen houden?
Wij gaan ons klaar maken om de stad in te gaan. Geniet ervan daar en geen jongens meer die Chris heten.......
Knuffel Mini & Maxi -
22 Januari 2007 - 13:42
Cindy Van Minli:
meid, leuke fotos. moet je vaker doen, is echt leuk. en die chris....what ever!!!!!! je krijgt toch echt beter mee dacht ik zo :-) heel veel fun met pappie en de familie. ik hoor de verhalen wel als jullie terug zijn. groetjes aan alle lekkere kerels aan boord, zul je snel klaar zijn hihihihihihi -
01 Februari 2007 - 15:14
Patrick Van Limbeek:
Hoi Moontje, en hoe bevalt het op de boot samen met mijn ouders en je vader. Ik neem aan dat je het goede nieuws al gehoord hebt he? Evelien is zwanger. Dus krijgen we een kleine van Limbeek. Ze is op 30 juli uitgeteld, dan kun je daar al rekening mee houden. Doe mijn ouders de groetjes en let een beetje op ze. Groetjes Patrick