No worries.....
Door: Moon
Blijf op de hoogte en volg Ramona
26 Juli 2005 | Thailand, Koh Tao
Ondertussen zit ik op Koh Tao, een eilandje boven Koh Pha Ngan! Op weg naar de boot hoorde ik van een Nederlandse jongen dat er een aardbeving geweest schijnt te zijn en dat men bang was voor een tsunami. Ik stuurde dus maar een geruststellend smsje naar 't thuisfront, want ik heb niks gevoeld, gehoord of gezien!
Mijn vader belde me toch ongerust op, dus ben ik heb ik het nu maar ff op internet opgezocht:
'De Thaise autoriteiten gaven al snel een tsunami-alarm af voor zes zuidelijke provincies. Ook de vakantieoorden Phuket, Phang Nga en Krabi vielen onder de betrokken alarmregio's. De autoriteiten daar dienden zich voor te bereiden op evacuaties. Op enkele plekken in de provincie Phang Nga zochten Thai en toeristen direct hoger gelegen plekken op, berichtten Thaise media. Even voor 20.30 uur Nederlandse tijd werd het Thaise tsunami-alarm ingetrokken.'
Het valt allemaal wel mee volgens mij en bovendien zit ik niet aan die kant van Thailand! Geen zorgen dus!
Heb vandaag meteen alles wat ik nog moest regelen, geregeld! Ik heb weer een bungalowtje gevonden... klein, maar fijn.. en ga morgen en overmorgen duiken! Moet eerst even mijn kennis opfrissen... en ik heb een frans vrouwtje als 'divemaster'! Wilde eigenlijk nog een dagje rond het eiland 'snorkelen', maar dat gaat helaas niet meer lukken, want donderdag de 28e ga ik met de boot naar Chumphon en van daaruit met de nachttrein terug naar Bangkok. Daar heb ik dan nog een dagje voor de laatste thaise inkopen haha... en 's nachts vlieg ik dan terug naar THE NETHERLANDS!!!
Ga jullie dus heel snel weer zien!
Dikke knuffel, Moon
Ps: Inge en Bjorn zijn papa en mama geworden!!! Hartelijk gefeliciteerd met jullie kleine Tygo! Echt gaaf! Kom snel kijken als ik terug ben!!! kuss
25 Juli 2005 - 13:28
Janneke:
Moontje!!!
De regen komt hier nu echt met bakken uit de hemel... Bah! Ben blij als ik volgende week in het warme Turkije, jammer dat ik je dan nog niet kan zien! Nog heel veel plezier met het duiken en met shoppen!
doeidoei liefs Janneke -
25 Juli 2005 - 15:02
Jeanine:
Moontje!
Nog effies en dan ben je weer hier bij ons in het mooiste stukje van Nederland.....Limburg! Ik kijk er erg naar uit lieverd! Begrijp dat je niet bij mijn duikschool bent gegaan maar weet zeker dat het super mooi is! Finding Nemo!!! Have fun...
Dikke knuffel Nien
Ps Janneke heb je al een kamer gevonden in Nijmegen? Mail mijn zusje effe die gaat ook vanaf september in het Land van Maas & Waal wonen, miloukoetje85@hotmail.com -
26 Juli 2005 - 07:56
Monique:
Hoi Ramona!
Hier een berichtje van een hotello! Sprak Jeanine van de week en vertelde ook over jou, tjemig...
Nog effe en dat zit je in Nederland, brrr.. het weer is bagger hier hoor! Je weet het he, als je 24 september niks te doen hebt moet je naar mij komen he! Jeanine zou ook komen en denk ook Linda en Miriam zowiezo. Goede terugreis meissie!
Liefs Monique (vanuit het Land van Maas & Waal!) -
26 Juli 2005 - 08:17
Petra En Ger:
Hoi moon, het zit er weer bijna op voor je, we hopen dat het een onvergetelijke ervaring voor je is geweest waar je nog heeeeel lang aan terugdenkt. Wij zijn ondertussen ook heel vaak bij Minli Caravanworld geweest, 3 keer raden waarom. Vandaag gaan we de caravan ophalen en volgende week naar Frankrijk!! Qui,Qui,.We hopen je nog even te zien voordat we vertrekken,
we wensen je in elk geval een hele goedde terugreis en heel veel groetjes en een knuffel van Ger, Petra, en de kids. -
26 Juli 2005 - 15:37
Nadientje:
Ben blij dat je weer thuiskomt :D -
26 Juli 2005 - 20:20
Gon:
He Moontje, heb je net gesms't en kwam erachter dat ik al die tijd smsjes naar je Aussie mobiel heb gestuurd, lekker blond he? Vond t al raar dat ik niks van je hoorde! Ik verheug me er echt op om je weer een flinke knuffel te geven. Het moet heel raar zijn dat je grote avontuur weer ten einde gaat, maar daarom moet je er nog even heeeeeeel erg goed van gaan genieten de komende dagen!!! Ik ben komend weekend in Limburg dus hoop je fan ff te zien! Hele dikke knuffel Gon -
27 Juli 2005 - 05:55
Muh En San:
Hey Moontje,
We zijn blij dat je weer naar huis komt. Moeten alleen nog even wachten tot we terug zijn van onze vakantie.
Wij volgen je sporen hier in Australie, het is fantastisch!!!!
Tot snel, -
27 Juli 2005 - 19:54
Es & Wes:
Heej Ramona, ook wij zijn hartstikke blij dat je weer naar huis komt!! Geniet nog effe en alvast een fijne terugreis!! Tot heeeel snel!! Liefs, Es & Wes.