Kerstmis op zee!
Door: Moon
Blijf op de hoogte en volg Ramona
26 December 2006 | Mexico, Mexico-stad
Allemaal weer lekker een paar kilo erbij gesmuld? Gezellig kerstmis gevierd en leuke kadootjes gekregen?? Hier op het schip heb ik uiteindelijk toch ook nog wel een echt kerstgevoel gekregen! Op kerstavond hebben we eerst onze ‘secret santa’ kadootjes uitgewisseld. Vervolgens naar een cocktail voor officieren en concessionaires (shop, spa, casino, etc), gevolgd door een heus kerstdiner!
We hadden een hele gezellige tafel en onder werktijd heb ik zo 2uur lang goed gelachen en lekker kalkoen gegeten. Alle tafels waren mooi opgedekt en we werden geserveerd!! Af en toe een telefoontje van de front office, maar verder werden we gelukkig weinig gestoord.
Mijn hut heb ik ook gezellig versierd... heb een ware kerstboom, al is het in mini formaat.. leuke kerstverlichting... en wat kerst knuffeltjes.. super leuk!!!
’s Avonds met een kaarsje in onze handen in het kerst koor gezongen. Dit in mijn mooie gala jurk!!! Ondertussen was menigeen al dronken... super grappig! Daarna hapjes en drankjes... handjes en kusjes... ‘merry christmas’... al moeten we officieel ‘Happy Holidays’ zeggen... om de joden en anti kerstmis mensen aan boord niet te beledigen!
Verder heb ik echt veel en leuke kadootjes gekregen. Van mijn ‘secret santa’ een kadobon voor Victoria Secrets (populaire lingerie zaak in de VS), van Berenice ook een kadobon voor Victoria Secrets (nou, nou, nou... haha), van Caroline (nieuwe collega supervisor) een mooie sjaal... Van Mary Anne, mijn andere collega supervisor een make up setje... van Elaine, een van mijn Front Office meiden, ook iets van make up... van Jun, een Front Office kerel, een armbandje... van mijn Homo baas Dustin een pedicure behandeling in de Spa en dan ‘last but not least’ en das een verhaal apart... een douche/body set en.... een I-pod Nano (oh.. my god!!!) van Chris... een dek-officier die mij errug leuk vindt!!!
Afgelopen week erg veel gebeurd... valt wel mee eigenlijk.. maar wow.. heftig! Maybe geen goed plan om het op mijn site te zetten aangezien ze dit op het schip natuurlijk ook kunnen lezen... Mja... ben toch een open boek!
Raakte gezellig aan de praat met twee schotten in de OB (Officers Bar) en zo ging ik een paar dagen later met Chris lunchen in Mazatlan. Was super gezellig en ’s avonds in de bar kreeg ik van Berenice en Dustin te horen dat hij me toch echt wel heel leuk vindt.... Chris is echt zo’n scheetje... een stoere kerel met een klein hartje.. kan er oneindig mee kletsen en lachen... maaruh.. verliefd ben ik toch niet! Eigenlijk wel balen... want hij lijkt me wel de ideale partner! Maar goed... had dus maar eerlijk verteld dat ik hem op een andere manier leuk vind.. dan hij mij... Dat bleek wel... want hij vertelde even later dat hij zelfs zijn contract met een maand verlengd had om zo samen met mij op 21 april van boord te gaan!!! Ik was zo geshockt!!! Ken hem pas twee weekjes of zo... En dan als kerstkado... een appeltjes groene I-pod... wel helemaal geweldig... maar das toch niet normaal???!!! Wist niet wat ik moest zeggen...
Hoop maar dat die vlinders in mij buikje nog komen! :-S
Nou, die andere schot was gister goed dronken... en was op eens kwaad op mij.. Denk wat heb ik nu aan de fiets hangen?? Ik had alleen gevraagd of hij mij gebeld had... aangezien de Front Office zei dat er ’n engineer voor me gebeld had. Nou, dat was op eens een heel drama... snapte er niks van! Werd er vandaag nog op aangesproken door Barend (ja Barend, nu kom je officieel in mijn verhaal voor haha) een andere engineer... waarom ik zo kwaad op hem was?? Word steeds mooier... nu ben ik op eens degene die kwaad was?? Heb hem net maar even gebeld om te vragen wat er gaande is... en hij bood zijn excuses aan en zei dat hij gewoon ladder zat was. Ppfff haha... net een soap hier!!!
Voor ik het vergeet... over soaps gesproken... Manuela., wil je pap een dvd-tje meegeven met wat Goede Tijden Slechte Tijden, Onderweg... of iets anders X-factor of zo... Heb met de broadcast geregeld dat ze dat dan op ons Nederlands Crew channel afspelen! ;-) Zag laats een uitzending van ‘Jensen’ hier... met een paar kandidaten van X-factor... wat een idioten... lachen!!
O ja... vandaag stond er op eens en kerst stol in mij hut met een briefje van mijn cabin steward (jongen die elke dag mijn hut schoonmaakt... luxe he?) Big present from home... Merry Christmas! Leuk he? Heb vanavond samen met Berenice roomservice besteld en gezellie in haar hut gegeten en een filmpje gekeken.
Het is nu 00:00 hier, oftewel mijn papa’s verjaardag ;-) Van hartelijk gefeliciteerd en nog heel veel jaartjes, pap!!! Hieperdepiep... HOERA!! Karin Lubbers... natuurlijk ook van harte gefeliciteerd!!
Zo... denk dat ik jullie nu veel te goed heb up-ge-date! Haha
Rest mij jullie nog een ‘goeie roetsj’ te wensen en heel veel geluk, gezondheid en liefde voor 2007!!!
Dikke knuffel,
Moon
26 December 2006 - 08:46
Mir:
Happy holidays!!! Best wel leuk he kerst aan boord!!! Er zal bij jullie ook wel een spetterend oud en nieuw feest op het programma staan!!! Toch? I-pods schijnen trouwens in te zijn bij de HAL dit jaar....hihihh!!!
Veel liefs,
Mir -
26 December 2006 - 12:15
Gonda:
He Moon,
Wat een soap bij jullie! Jullie hebben helemaal geen afleveringen van GTST of de X factor nodig. En tja, met die Chris, het ligt gewoon aan de naam. In de toekomst gewoon geen chrissen meer voor jou, haha! En ja, die i-pod is nooit weg moet je maar denken.
Roland is trouwens al drie keer in Bozzini en hij vindt het er wel leuk. Eigenlijk hetzelfde als Vizion alleen mooier zegt hij.
Was trouwens net al je foto's aan het bekijken en zag dat Rinaldo en ik er ook nog op staan. Leuk! Staan foto's bij die ik niet eens heb. Die foto bij die Canadese veteranen toen we verdwaald waren is erg leuk! Moeten als je terug bent even foto's uitwisselen.
Nog een fijne tweede kerstdag Moon en geniet ervan aan boord!
Dikke knuffel Gon -
26 December 2006 - 20:36
Arnold And Cindy:
Hello Ramona, we spoke with your dad today and wished him a Happy Birthday. We also talked to Manuela. Merry Christmas and a Happy New Year. Love the Minten's from Canada -
26 December 2006 - 21:08
Karin Lubbers:
Hoi Ramona. Bedankt voor je felicitaties. Heb net nog even met je vader gebeld, volgens de traditie, ha ha.
Ik wens jou nog erg veel plezier daar. En alvast een gezond en natuurlijk gelukkig 2007!
Veel liefs vanuit Drenthe, Karin -
26 December 2006 - 21:22
Es & Wes:
Heej Ramoontje!! Is al een tijdje terug maar natuurlijk zijn wij jou niet vergeten! Zo te lezen ben je nog steeds dezelfde Ramona zoals wij jou kennen: overal en altijd mensen, gezelligheid en leuke verhalen! Ik dacht vandaag nog aan onze cocktailavond.. Ik was bezig met het maken van een lekker tomatensoepje en deze moest in de blender.. Ja, je raadt t al: hele keuken rood, de deksel zat er niet goed op, haha! Wij missen je erg en kijken er naar uit om weer samen iets gezelligs te doen! Voor nu alvast een knallend oud & nieuw en de aller-, allerbeste wensen! Wij zullen er in Amsterdam eentje op je drinken! Veel liefs, Es. En ook van Wes maar die is er nu niet. Kus!
27 December 2006 - 22:49
Cindy Van Minli:
ohoh, schaam me dood, heb vandaag gewerkt en ben paps helemaal vergeten te feliciteren. dus mr. minten als u dit nog leest; van harte nog met uw verjaardag :-) . en ramona, wat zou ik graag een vlieg bij jou op de muur zijn. hihihihi, ik denk dat het wel goed komt met die chris, vlinders kunnen later komen (winterslaap?), maar word eerst maar goede vrienden, altijd handig in een relatie. je pa was nog op tv hier, zal hij ook wel meenemen voor je. verder een goede roetsj en veel plezier aan boord van the love boat ;-) -
30 December 2006 - 10:25
Ome Tjeu EnTante Nel:
Hallo Ramona.
Fijn dat je het zo gezellig hebt aan boord,leuk van Arnold en Cindy dat ze jou ook kunnen volgen,wij wensen jou nog een fijn oud en nieuw,en een gelukkig nieuwjaar.Ook een fijne tocht met de familie op de boot.Groetjes van Ome Tjeu en Tante Nellie. -
30 December 2006 - 15:58
Ellen:
Ha Moon!! Wat leuk om je verhalen te volgen op de site! Zo te lezen heb je het goed naar je zin en maak je weer vanalles mee, haha! Hier in Veldhoven ook alles goed. 18 januari gaat het eindelijk gebeuren en krijgen we de sleutel (dus nee, we zitten er nog niet in, haha). De planning is dat we de 2de week van maart overhuizen! Jippie!! Moet je in mei dus maar snel langskomen!!
Nog veel plezier en alvast een spetterend en golvend 2007!! Dikke kus, Ellies -
02 Januari 2007 - 19:05
San & Free:
Als eerste de beste wensen en dat 2007 een super jaar mag worden(en de jaren daarna ook natuurlijk)Bozzini is te gek echt een tent voor ons, als je thuis komt is dat het eerste waar we samen naartoe gaan.dikke kus
04 Januari 2007 - 13:38
Janneke:
hey Moon!!!
Bedankt voor je kaartje! Ik heb lekker veel gewerkt deze vakantie en ben nu aan het leren voor mn tentamens...bah! Maar je hebt dus weer mooi een aanbidder!! Gaaf! Ik ben trouwens toegelaten op de Loyola University in New Orleans!! Dus daar ga ik over een jaartje studeren.
Nog veel plezier op de Love-Boat
liefs Janneke -
04 Januari 2007 - 20:35
Nien:
Oh Oh Moon je staat niet stil he!
What a story!
Hoop dat je lekker het nieuwe jaar in bent gegaan!
Have fun,
kus Nien -
07 Januari 2007 - 22:24
Minli:
ja ons zeemeerminnetje zit weer op de boot zich lekker laten verwennen door je eigen cabin steward ha ha ha maar gelijk heb je geniet van alles en waarvoor we nu eigelijk mailen is om je een hele goede jaarwisseling toe te wensen en een gezond 2007
en nu dan maar de naam want anders weet je nog niet welke feest neuzen je deze mail toestuurde
gr Jolanda en Rene