Sydney is nice!!!
Door: Moon
Blijf op de hoogte en volg Ramona
25 September 2004 | Australië, Sydney
Zal beginnen waar ik de vorige keer geeindigd ben... mn tel nr in OZ:
0061404558719 (mobiel nr he)
En als je hier het teledump nr 0900-1541 voor draait, bel je voor 30c per minuut!
Bij n vast nummer 0900-1717 (5cpm).
Nog ff over de post... ik reis natuurlijk verder en de post blijft aankomen in Sydney (op het in het vorige berichtje genoemde adres)Maahaar... ik krijg een emailtje als ik post heb, dan moet ik terugmailen waar ik mn post wil hebben en dan sturen ze het door! Prima service he?!
Ondertussen heb ik mn 3e daggie Sydney achter de rug.. en t bevalt goed... t zonnetje schijnt, maar warm is t niet echt 20C of zo!
Gister hebben alle zaakjes geregeld; soort sofinummer aangevraagd, soort van ziektefonds achtig iets aangevraagd, bovenstaande mail-service geregeld, mijn visum gekregen, Tavellers Contact Point en n autobarn bezocht! En toen heb ik zelf telefonisch n bankrekening geopend!
Toen we later ff terug gingen naar het Travellers Contact Point.. om n VIPcard (kortingskaart) te kopen en te informeren over n vlucht naar Darwin (das ons nieuwe plan), zat er n ander meisje van onze Jumbo-groep, Mariette, naast ons met dezelfde vraag. Heel toevallig... Nicolle (andere jumboganger) twijfelt al n tijdje of ze ook met ons mee gaat... en om een lang verhaal kort te maken... toen hebben we meteen een vlucht geboekt! Woensdagavond vliegen we dus naar Darwin.. en daar is t lekker warm! Hmm... maar daar zitten ook de enge slangen en spinnen, mja!
Verder heb ik gisteravond n partycruise gemaakt... echt helemaal geweldig! Voor omgerekend 30 euro diner en onbeperkt fris,bier en wijn... en andere lekkere drankjes 1.20 euro! Heb n heerlijk drankje ontdenkt... mmm.. Mudshake caramel! En Malibu chill.. ook wel lekker! Leuke dj aan boord... boot vol dansende mensen, super! Ook heel internationaal... engelsen, australiers,finnen, NOOREN (jaja... nieuwe woordjes geleerd)! Daarna nog n afterparty, waar ik eigenlijk geen zin meer in had (ja echt, was doodmoe) Mja.. iedereen ging.. dus sja.. loop maar niet alleen naar 'huis' he?! was n beetje de Alla van Sydney volgens mij!
Vandaag hebben we een rondvaart door Sydney gemaakt (via Australian Backpackers, organisatie waar ik mee ben gegaan). Was wel lachuh... zelfde kapitein als de party cruise... en ja hoor precies hetzelfde eten... maar vond t helemaal niet erg, want was erg lekker! Daarna zijn we naar het aquarium geweest.. veel moeite gedaan om n foto te maken van de Banana eal peel... maar hij wilde niet op de foto haha!
En sja... voordat ik hier kwam internetten hebben we met n hele groep pannenkoeken gemaakt en gegeten! Idee van Janneke haha... 'Zullen we vandaag pannenkoeken eten?' Lekker is goed... Eet er nog iemand mee pannenkoeken? En ja hoor dat ging snel...
20 mensen!!! Wel gezellie.. en echt backpackers-food... want t kostte 45 eurocent PP!
Ik ga nu trachten om wat foto's op mn site te zetten... als t lukt zouden jullie ze nu kunnen kijken!
Liefs, Moon
PS: Hotello's.. hoe was de diploma uitreiking? Wie heeft de 500 euro gewonnen? En veel plezier met t gala vanavond!
25 September 2004 - 15:56
Nadine:
Moontjeeeeeee.... !!! het ziet er echt geweldig uit op die foto, en zo te horen heb je het al echt naar je zin, goed geregeld hoor :) ik vind je verhaaltjes altijd leuk om te lezen .. ga zo door !! dikke kus -
25 September 2004 - 16:46
Ome Tjeu En Tante Nellie:
Hoi Moon het gaat goed met jou merken we.Kei fijn dat we alles kunnen volgen.En wat heb je al mooie foto"sWij gaan 1 Oktober met vakantie rondreis Portugal 17 dagen met de bus ,dus dan kunnen wij jou al die tijd niet volgen dat is wel jammer. Groetjes ,en nog veel plezier.Doei!!!!!!!! -
26 September 2004 - 07:54
Pam:
Heeej Moon... zo te lezen gaat alles prima met je. Ik heb je geprobeerd te bellen, maar helaas kreeg ik ipv van jou een vriendelijke vrouw van de voicemail eraan. Hm had liever even met jou gekletst..haha maar ja, volgende keer beter. Veel groetjes en liefs, Kus -
26 September 2004 - 11:59
Neef Arjan:
Hey Ramona!!
ben even op bezoek bij pa en ma. Ons pap liet me je website zien...da's niet mis zomaar op vakantie. lekker. Geniet er maar van en ik zal je ook zo af en toe volgen. Veel plezier en veel succes!!
groeten uit het koude Nederland -
26 September 2004 - 12:38
Finn:
Hey, leuke site!!
:) -
27 September 2004 - 10:14
Lilian Koetje:
Heij Sydney is nice dat lijkt mij ook geweldig Ramona geniet ervan en van onze bekenden in Australië heb ik al mail gekregen als je in hun buurt bent moet je wat laten weten. Je bent altijd welkom leuk he !
Ramona veel plezier en geniet ervan.
Lilian moeder van Jeanine -
27 September 2004 - 18:39
Ellen:
Ha Moon,
Stoere verhalen, maar je gaat wel snel, je vorige berichtje heb ik gemist, ff teruglezen dus! Maarre, wat de €500 betreft, dat is dus helemaal niet ter sprake geweest!! En nee, dit is geen geintje, we hebben het niet voor onszelf gehouden hoor!! Verder was het wel erg gezellie!
Nou, hou de post in de gaten en ik lees wel weer binnenkort hoe het met je gaat!!
Liefs Ellen