Burned Ass!!!! :-S
Door: Moon
Blijf op de hoogte en volg Ramona
15 Januari 2006 | Bahama's, Nassau
Jaja... heb kont vreselijk verbrand! Twee dagen geklaagd... Werd er bij elke beweging aan herinnerd! Raar klimaat hier! Soms is het ijskoud en heb ik drie truien over elkaar aan (wel 's avonds dan) en zoals twee dagen geleden dan... is het bloedheet... val ik in slaap op het strand... auwa! Een lekker bruin kleurtje schiet totaal niet op... maar rood... geen probleem!
Verder heb ik niks meer gehoord... over langer blijven.. al vrees ik nog steeds dat het toch gaat gebeuren. Ik heb zelfs mijn vlucht info gekregen... en kom (als 't doorgaat dan) 27 januari rond 11uur 's morgens op Schiphol aan!
Oja... Chris heeft zijn vlucht geboekt.. en komt 1 februari in Londen aan!!! Liefst ga ik dan ook naar Londen.. want dat zat sowieso al zo lang in de planning... om Londen en Tien eens te bezoeken! Ben ik immers nog nooit geweest!
Maar zal eerst maar eens afwachten... hoe het hier verder loopt... voordat ik allemaal plannen ga maken!
Hoe dan ook... tot snel allemaal!
Liefs, Mona
16 Januari 2006 - 05:27
Bianca(minli):
heey ramoon
hahaha tja dat doet pijn ,maar als je terug naar nl.komt zal het wel weg zijn en kun je weer zitten om ons je verhalen te vertellen.groetjes bianca. -
16 Januari 2006 - 11:52
Marleen Versteegen:
Die Ramona toch: ken je het spreekwoord: die z'n billen brandt, moet op de blaren zitten! Leg er maar wat komkommerschijven op. Beterschap ermee.Groetjes, Marleen -
16 Januari 2006 - 11:52
Marleen Versteegen:
16 Januari 2006 - 16:48
Nien:
Hey Moon!
Nee niet dan al naar London gaan!Ik wil samen met jou gaan, maar eigenlijk pas na de carnaval!Dus effe wachten, haha moet je ook zelf weten maar zou wel leuk zijn! Heel veel succes nog de laatste weekjes!
Kus Nien -
19 Januari 2006 - 21:31
B.witjes:
broekje aanhouden dan heb je ook geen pijn en inwrijven die witte huid -
21 Januari 2006 - 11:54
Hellen:
Hey Moon!
Ben je straks net weer terug in Nederland ga je alweer weg! Zo te horen gaat het wel goed met je, ondanks je verbrande kont! hahahahaha. Lijkt me gezellig om binnenkort weer gezellig af te spreken als je tenminste nog even in nederland blijft!
Liefs Hellen -
22 Januari 2006 - 16:25
Inge, Bjorn En Tygo:
Hoi Moontje, lang niks meer gehoort. Heb je laats nog een sms gestuurd maar die was schijnbaar niet aangekomen. Ik heb een nieuw nummer, maar ik stuur je binnenkort nog wel eens een sms. We zijn trouwens ook verhuisd.... Nou hoe is het daar? We zijn er benieuwd, hebben al zo lang niks meer gehoord. Tot snel, xxx.