Back to the Veendam!!!
Door: Moon
Blijf op de hoogte en volg Ramona
06 April 2006 | Nederland, Landgraaf
Morgen is het alweer zo ver! Na bijna 2,5 maand vrij gehad te hebben, vlieg ik morgen naar Tampa, Florida... waar ik weer aan de slag ga op de Ms Veendam van Holland America Line! Mijn functie blijft hetzelfde, al heeft het een andere naam gekregen... In plaats van Front Desk Supervisor ben ik nu Guest Relations Supervisor.
Ik ga dit keer met gemengde gevoelens... Het beviel eigenlijk super goed om weer eens lekker thuis te zijn.. Om vaak met vrienden af te kunnen spreken, heerlijk uit te slapen, gezellie stappen in Heerlen, Roda aanmoedigen... Snik.. ik ga het missen!
Nu wordt het weer 4,5 maand elke dag werken... elke avond op zee.. elke avond dezelfde bar haha! Maar wel weer terug naar de vele leuke mensen die ik ontmoet heb.. Weer ff lekker naar het mooie weer in de Carribean, het Panama Kanaal en Mexico... en dan naar het frisse weertje in Alaska... Slechts 3 maanden ppff haha beetje lang! Ik heb er toch wel zin... alleen niet in al die klachten! Mja.. it´s all in the game!
Ik ga in ieder geval proberen om jullie weer op de hoogte te houden van alle ins en outs van mijn schipsleventje... Nou ja grotendeels dan ;-)
Meerdere mensen hebben me gevraagd of het niet mogelijk is om post te sturen of te bellen naar het schip. Dit kan en vind ik zelfs helemaal geweldig!!! En zoals beloofd zal ik dan even een adres en telefoon nr op mijn site plaatsen.
Elke haven heeft in principe een postadres. Het heeft weinig zin om jullie die allemaal te geven... want als ik ergens maar een keer kom... en de post is te laat dan mis ik ´t! Daarom geef ik jullie het adres van de twee thuishavens van de Veendam... waar de cruisen starten en eindigen.. en ik dus regelmatig kom.
Dat is in Tampa, Florida, waar ik 22 april voor het laatst zal zijn:
Ramona Minten
Guest Relations Supervisor
o/b m.s. Veendam
Eller & Company
2802 Guy N. Verger Blvd
Tampa, FL 33605
USA
En vanaf 14 mei kom ik om de 14 dagen in Vancouver BC Canada... t/m het einde van mijn contract op 20 augustus:
Ramona Minten
Guest Relations Supervisor
o/b m.s. Veendam
Vancouver Port Operations
999 Canada Place
Vancouver, BC, V6C 3C1
Canada
Ook het telefoon nr is in deze twee periodes anders... om het maar ff ingewikkeld te houden. Oeps.. lees net dat de telefoonnummers van de schepen ´vertrouwelijk´ zijn.. Zal het dus maar niet op mijn site plaatsen. Maar zou je willen bellen... moet je maar even mijn ouders of zus om het nummer vragen
(Minli 045-5318170).
Zo.. ik vlieg morgen om 10.00 ´s morgens naar Londen en daar moet ik dan 2 uur wachten om vervolgens naar Tampa te vliegen. Daar kom ik geloof ik om 16.45 uur aan. Het schip is er dan nog niet, waardoor ik nog 1 nachtje in het Hilton Hotel verblijf... Ook niks mis mee natuurlijk. Om 8uur ´s morgens wordt ik bij het hotel opgehaald... en gaat het avontuur weer beginnen!
Ik ga maar snel verder met pakken nu.. al lig ik dit keer wat beter op schema dan normaal! Word er ervaren in ;-) haha
Tot snel!
Liefs, Moon
06 April 2006 - 21:34
Marleen Versteegen:
Hoi Ramona, nou ik volg je nog steeds, hoor! Je bent een echte globetrotter.
Voor mijn gevoel ben je net van je bootje af en nu mag je weer. Geniet ervan en ik blijf je volgen. We wensen je alvast een goede vlucht.Groetjes, Marleen. -
06 April 2006 - 22:31
Hans En Cindy:
hoi moontje,
wij zullen jouw ook heel erg gaan missen. en we volgen natuurlijk weer trouw je site. tot gauw, lol -
07 April 2006 - 08:10
Nadine:
Heel veel plezier weer meissie :) Hoop dat je weer veel leuke nieuwe mensen zult ontmoeten... -
09 April 2006 - 08:16
Muts:
heey moon
jammer dat we ons donderdagavond gezien hebben
maar heb je wel nog lekker frietjes gemaakt hahaha ik zal je weer blijven volgen groetjes muts -
10 April 2006 - 20:22
San:
Hey Moon, veel plezier op de BOOT!!! Ben nu alweer benieuwd naar al je verhalen, dikke kus X